google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagene går.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. juni 2013

Dagene går.

Lige for tiden, synes jeg virkelig bare dagene flyver afsted. Synes lige det har været Weekend, men det er da ved at være nogle dage siden. Jeg tænker enormt meget for tiden, nogen dage er det kun godt, imens andre dage fylder det for meget.

Jeg har nu været tilbage på den sunde livsstil i ca 1½ måned. Det går egentlig meget godt og denne gang, tager jeg det egentlig mere roligt end før. På lang sigt er det helt sikkert det rigtige, men det betyder også at vægten går ned lidt mere langsomt. Jeg får trænet ca 2 gange om ugen og det er faktisk en god rytme. Hellere at det kun er 2 gange på en uge, end at jeg køre totalt død i det efter 14 dage. I morgen skal jeg på vægten igen og er godt nok spændt. Egentlig kan det gå begge veje i denne uge. Der er en måned til vi rejser på ferie og kunne godt tænke mig, bare at tabe et par kg mere inden.

Nogen dage har jeg lidt svært ved at få sparket mig selv afsted til træning, men når jeg først er afsted, er det jo faktisk rigtig dejligt. Jeg kan mærke at jeg får lettere ved at træne, for hver eneste gang, det er mega skønt. Jeg er faktisk kommet lidt til et punkt, hvor jeg uanset hvor hårdt jeg går til den, stadig kan trække vejret og holde det ud, uden at få det dårligt. Sådan tror jeg aldrig rigtig jeg har kunne træne før. Jeg er rigtig sikker på at det er fordi, jeg har skiftet røgen ud med damp. Det er faktisk 7 måneder siden nu at jeg gik over til damp. Jeg er virkelig glad for at jeg tog det valg. Jeg damper stadig, men kan mærke at det bliver mindre og at lysten til nikotin og damp, ikke er så vigtig mere. Jeg er 100% sikker på at jeg på at jeg før eller siden også ligger dampen fra mig.

Jeg kom lige til at kigge lidt tilbage i mine indlæg og tænke at det kunne være rigtig sjovt at finde det indlæg, jeg har skrevet præsis for 1 år siden. Indlægget hedder - Spontan Onsdag og da jeg så det, blev jeg faktisk rigtig glad. Har skrevet om en hyggelig dag, med min bonus søster. Det er ikke så tit jeg får kigget tilbage på mine indlæg, men at muligheden er der, er jeg virkelig glad for.

Som sagt, tankerne flyver og tiden går. Lige nu kan jeg overhovedet ikke se, hvordan jeg nogen sinde skal finde plads til evt at kunne arbejde lidt, men tanken strejfer mig af og til. Det er kun et godt tegn, for mig betyder det at jeg er på rette vej og at jeg nok skal nå det før eller siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar