google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Er så klar til #JegElskerGarnDagDk
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. oktober 2015

Er så klar til #JegElskerGarnDagDk


I USA i 2014 var der et event, hvor man kunne strikke eller hækle ting og hænge dem op udenfor, sammen med et seddel hvor der stod "I am not lost! If you are stuck out in the cold, please take this to keep warm!"

Et par friske kvinder her i DK, valgt derfor at gribe ideen og trække den her til Danmark. De har oprettet en gruppe på Facebook og planen er så at lave en årlig begivenhed. Det handler i bund og grund om at glæde nogen, som kunne ha brug for det. De har her i Danmark valgt at dette event, skal starte ud samtidig med "I Love Yarn Day", men tanken er at det ellers er op til en selv, hvor længe man har lyst til at fortsætte. Nogen vælger at fortsætte hele vinteren, men jeg tror jeg holder mig til den ene dag.

Dette event er i morgen Lørdag d 17 oktober og jeg har selv nået at hækle ialt 12 ting. Planen er at jeg i morgen formiddag, sammen med kæresten, vil køre en tur igennem byen og hænge de forskellige ting op rundt omkring. Jeg overvejede lidt, om det var bedre at køre til Odense, men synes stadig det ville være sjovere at prøve her i Otterup. Synes faktisk det er rigtig spændende og håber der er nogen derude, som får glæde af de ting jeg har lavet. Så kan jeg måske næste år være med i Odense.

Udover det, så starter Read.A-Thon jo i morgen, så programmet for weekenden er sådan set lagt. Vi har også fået handlet ind i dag og jeg er såå klar. Glæder mig rigtig mig til at deltage i begge events. 

Inden jeg var færdig med at skrive her, kom vi faktisk frem til at det event fra USA, har et rigtig navn. Det hedder "Chase The Chill". For mig er det kombinationen af I Love Yarn Day og Chase The Chill som tiltaler mig. Men det er jo ret meget op til en selv og hvor meget man ønsker at være med.

12 kommentarer:

 1. Øv, at jeg ikke bor i nærheden af Otterup :p Jeg ville da elske at finde en af de ting du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne jo være at der var nogen i din egen by som deltager som også har lavet noget lækkert.. <3
   Men tager det som en dejligt kompliment og det varmer..

   Knus <3

   Slet
 2. Åh jeg ville også gerne finde en af dine fine ting - og så fint du har pakket dem ind i poser med de flotte sedler på - super god ide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D

   Jeg overvejer faktisk om jeg skal lave noget på bloggen hvor man har mulighed for at vinde et eller andet jeg har hæklet, men har ingen ide om om der er interesse nok for det..

   Knus<3

   Slet
  2. Det synes jeg bestemt du skal prøve. Det kunne være virkelig lækkert med sådan en personlig præmie <3 Kram

   Slet
  3. Det må jeg lige tænke lidt over.. :D

   Slet
 3. Jeg kom slet ikke til at deltage i eventen - tiden smuttede. Men rigtig god idé med de små poser med ting i, andre kan tage med hjem. Sjovere end Yarn bombing, synes jeg. Så næste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan kan det jo gå, men du kan evt melde dig i i Facebook gruppen, så får du mere info..
   Og i forhold til eventet Chase the chill så køre det hele vinteren.. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor hyggeligt - god læsefest :D

  - Anne

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er en helt vildt sød tanke - og rigtig sejt, at du deltager :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bestemt det er sjovt at være med og sørme om der ikke er en der har lagt et billede på instagram med en af mine ting.. Det er altså hyggeligt. :D Tanken er at man kan deltage i det omfang og lige så længe man har lyst til, men jeg ved at jeg ind imellem skal sætte nogle grænser op for mig selv, ellers tager det overhånd og derved alle kræfter.. Hvis jeg havde kræfterne ville jeg gerne fortsætte i flere uger, men man skal jo også være lidt realistisk. :D

   Knus <3

   Slet