google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver at snakke til mig selv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. juli 2013

Prøver at snakke til mig selv.

I perioder har jeg utrolig mange tanker i hovedet og sådan en periode har jeg lige pt. Ca. 1 gang om måneden, er jeg er tur på psyk, for at lufte tankerne lidt. Det har jeg været i dag og var super rart. Jeg skal virkelig huske mig selv på at det er okay, at sætte mine forventninger til mig selv, lidt ned i de perioder. Ja jeg er ikke 100% sund lige nu, jeg får heller ikke trænet, jeg når ikke de ting jeg gerne vil, jeg bekymret mig for meget. Jeanette for fanden.... Stop dig selv.  :D Jeg bliver nød til at acceptere at sådan er min situation lige nu og at det nok skal blive bedre. Når jeg har det sådan her, så kan jeg bare ikke de samme ting. Nu skal det heller ikke lyde som om jeg er total depressiv, for sådan er det bestemt ikke. Jeg har det godt, er glad og glæder mig over at vi skal holde ferie, fra i morgen. Der er bare rigtig mange ting i hovedet lige nu, det er min kontrol som prøver at sætte ting lidt i kasser. Hovedet og tankerne er åbenbart på overarbejde lige nu og sådan er det bare. Jeg må gerne gi mig selv en lille pause, når jeg har det sådan. Så det prøve jeg på, selv om det er rigtig svært. Der er så meget jeg gerne vil og ikke får gjort, men som sagt, det er bare en periode.

Nogen er jer er nok nysgerrig over hvad det så er jeg går og bakser med, der inde i hovedet. Det er i bund og grund alt imellem himmel og jord. Der er dog et par store ting, som jeg ikke kan dele med jer fordi de er for privat, men der er en jeg godt lige kan nævne.

Her i sommerferien skal jeg ud og rejse for første gang, i over 10 år og jeg skal flyve for første gang i mit liv. Jeg føler mig egentlig ikke så bange for at flyve, der er mere hvordan min krop og min angst evt vil reagere. Skal jeg ende med at ha angst anfald hele vejen eller klare jeg at overvinde det? Jeg ved det ikke, men det finder jeg som sagt snart ud af. Jeg glæder mig så meget til at komme afsted, men det giver også enormt mange tanker og bekymringer. Er sikker på det nok skal gå, men tankerne inden har jeg ikke rigtig styr på. De må bare tænke sig selv og så ser vi hvad der sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar