google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Profil Billede.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. december 2013

Profil Billede.

Efter at jeg for ca.5 minutter siden, delte mit indlæg omkring Selfies, kom jeg lige i tanke om det her med profil billeder. Jeg forstår faktisk godt, hvis folk feks har en anonym blog, men hvis man har en privat/personlig profil på feks Facebook, Twitter, Instragram osv, så skal der altså i min verden også være et ordenligt profil billede. Så her kom en lille lister over ting, jeg hader ved andres profil billeder.. Sorry.

1: Folk der har et 20 år gammelt profil billede.
2: Folk som bruger et billede af deres kæledyr som profil billede.
3: Folk som bruger et billede af deres barn som profil billede.
4: Folk  som bruger et citat som profil billede.
5:....

Kan i se hvor jeg vil hen. Meningen med et profil billede, på en personlig profil er at det er et nutidigt billede af dig selv, som nogen lunde ligner dig. Alle de andre billeder skal vi jo nok få at se alligevel.  Dem kan man feks bruge som cover billede eller andet.

Jeg tænker ofte om det er fordi at folk har dårlig selvværd eller prøver skjule noget at de ikke mener, det ville være en god ide, med et ordenligt profil billede. Jeg er lige glad med om du lige havde en dårlig hår-dag eller ikke fik lagt den rigtige make-up. Vi er kun mennesker og ser nu en gang ud, som vi gør. Det gør mig ikke noget at billedet er 2 år gammelt og at du ikke skifter billedet ud hele tiden, men det skal da i det mindst ligne dig nogen lunde eller i hvert fald være dig, som er på billedet.

Hvordan har du det med profil billeder??

4 kommentarer:

 1. Jeg har det lidt lige som dig med profilbilleder. Hvis folk vil have en profil, må de også vise, hvem de er. For mig behøver deres billede, ikke at være et model foto, bare så man kan se persoen. Jeg har set at der er mange på Twitter der ikke har noget billede af dem selv, hvilket godt kan være træls.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er lidt unfair faktisk.. De kan jo se hvordan vi ser ud. skylder de så ikke os at vise hvem de er? ;)

   Slet
 2. Jeg synes også helst et profil-billede skal forestille personen selv - i hvert fald ikke katten/barnet/potteplanten etc... Eller værre endnu, en eller anden celeb som personen er fan af (det har jeg aldrig rigtig kunne fungere med). På den anden side synes jeg også godt om, når folk har tegnet et billede af sig selv, eller af deres fursona (indre dyr), hvilket for mig giver god mening for profiler på fx. Deviant Art eller blogs med tegneserier. Men snakker vi personlige blogs, som din og min vil jeg helt klart sige at billedet i det mindste skal forestille personen selv, ja :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg nævner så vil jeg gerne se alle de andre billeder, tegninger osv.. men der er mulighed for at ligge dem op alle andre steder, end lige der hvor ens profil billede skal være.. ;) og nøj hvor kan du mange fine ord.. Nu er jeg ikke så meget inde i tegneserie verden så der tabte du mig lidt.. ha ha men som sagt stadig samme holdning hvis det er en privat blog eller profil. ;)

   Slet