google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tiden flyver afsted.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. december 2013

Tiden flyver afsted.

Synes godt nok tiden løber lidt fra mig. Synes lige det har været weekend og nu er det så allerede fredag igen. Jeg brugte både mandag og tirsdag på rengøring. Onsdag og torsdag lavede jeg ikke det store, kun lidt små ting og ellers bare hygge og afslapning. Jeg render sådan nogen gange lidt forvirret rundt om mig selv, det er som om hjernen ikke rigtig virker pt. Det er helt sikkert fordi jeg ikke få sovet ordenligt, men humøret skal det ikke ødelægge. Griner lidt af mig selv og det hele går jo alligevel, selv om man er lidt små forvirret. I dag har jeg også været aktiv. Måtte jo pudse vinduer igen, fordi hende Nasty Bodil, havde svinet mine ellers helt ny pudset vinduer til. Har også ordnet fuglebur, badeværelset, fjernet blade udenfor osv.. Da jeg var færdig med det herhjemme, mødtes jeg med kæresten da han havde fri, vi fik handlet og så ellers bare hjem og lave aftensmad. Mums, mørbradbøffer, små gulerødder, 2 slags ovn kartofler og jensens favorit sauce. Nøj det smagte godt.

I morgen tidlig får vi Søren's far og Sanne til brunch. Vi har ikke rigtig haft mulighed for at fejre Søren's fødselsdag, sammen med dem før nu. Det er ca. 1½ måned siden, han havde fødselsdag, men nu fandt vi endelig tid. Bliver super hyggeligt at de kommer. Glæder mig lidt extra, nu hvor det er december og lejligheden er pyntet op. Det er på en eller anden måde, bare lige hyggeligere at ha gæster, her i december. Især fordi jeg allerede nu er i jule-stemning. Det er mange år siden, jeg har været det så tidligt i december og nyder det utrolig meget, selv om jeg slet ikke er på toppen.

Resten af weekenden står på afslapning, skrive julekort og så skal jeg ha skrevet vores jule-ønsker ind på computeren og sendt afsted. Glæder mig også til 2. søndag i advent, hvor jeg skal åbne endnu en pakke fra Mette. Synes det er så hyggeligt med Advents-Kalender for Bloggere.

Håber også du får en skøn weekenden.
Skal du noget spændende???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar