google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg vil tilbage på rette spor.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. januar 2014

Jeg vil tilbage på rette spor.

I dag skulle jeg har været til samtale på psyk og havde virkelig glædet mig til det. Det er ca. 1-2 måned siden, jeg var dernede sidst og jeg har bestemt ikke været på toppen i den periode. Jeg kom dog desværre ikke afsted i dag og det er vildt frustrerende. Jeg sov kun 4 timer i nat og da jeg stod op, kunne jeg bare slet ikke hænge sammen. Jeg turde simpelthen ikke køre den 45 min lange vej til middelfart og skulle jo også gerne kunne køre hjem igen. Så i dag blev det til et par mails frem og tilbage i stedet for.

Sidst jeg var dernede besluttede vi at jeg skulle prøve det her indslumringsmedicin. Det er egentlig gået godt når jeg har taget det, men skulle jo trappe ud af det igen og de nætter, hvor jeg ikke har taget medicin, har virkelig været et helvede. Jeg har utrolig meget tankemylder når jeg skal sove og det er virkelig der den går galt. Dog vil jeg sige at når jeg først falder i søvn, så går det bedre end før jul, men det er svært at falde i søvn. Det er desværre ikke blevet lettere for mig og det gør mig super ked af det og enormt frustreret.

Overlægen på psyk har besluttet at tilbyde mig noget andet medicin til natten. Jeg har altid været utrolig meget imod medicin, men jeg er nået til et punkt nu, hvor jeg er nød til at prøve det. Jeg kan ikke bare sige nej, for jeg vil virkelig tilbage på rette spor. Vi har snakket om det rigtig mange gange, men jeg har altid afvist det. Han har tilbudt mig at prøve medicin der hedder truxal. Jeg har sagt at jeg gerne vil prøve det og så må vi se hvordan det går. Jeg skal i nat prøve det for første gang og så skal jeg lige kontakte psyk i morgen og fortælle hvordan det er gået. Jeg er ret nervøs og kan også mærke angsten under huden, men nu skal det prøves. Jeg vil ikke længere acceptere at ha så meget uro, frustration, tankemyldre, dårlig søvn og alt det andet som følger med. Jeg vil ha søvn, ro og mere overskud til at lave nogen af de ting, jeg gerne vil. Hvis bare der var en lille smule kræfter i mig, så ville jeg begynde at træne og være lidt sundere igen. Alene det ville nok kunne skubbe mig mere på rette vej, men lige nu er jeg helt smadret og det gør mig rigtig ked af det. Jeg krydser fingre for at det kan hjælpe mig i en periode og så ser jeg bare frem til forår, sol og sommer.

8 kommentarer:

 1. Håber så meget du finder en måde at komme på rette spor igen... det fortjener du virkelig... synes det er unfair du skal kæmpe så meget mod den dumme søvn <3
  Kram fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige nu er det faktisk til at blive lidt pige-hysterisk over, men jeg gir ikke op.
   Det har aldrig været så slemt som nu og det skal ikke få lov til at fortsætte.. ;)
   Jeg skal nok komme på rette spor, for som du siger: så fortjener jeg det.. <3

   Tak for dine ord sødeste.. Kæmpe Krammer <3

   Slet
 2. Øv, hvor var det ærgerligt, at du ikke kom afsted :( Sikke noget rod med den søvn altså.
  Jeg får selv truxal, dog imod angst. Jeg kan berolige dig med, at det ikke er sovemedicin - men det ved du nok allerede :-) Personligt bliver jeg slet ikke træt af at tage dem, selvom jeg får det fast tre gange om dagen, men det virker selvfølgelig forskelligt fra person til person. Kender en, som kan sove tolv timer, når hun tager bare enkelt dosis.
  Som du nok ved, så kan jeg også have ret meget tankemylder og ret meget angst, selvom jeg får truxal, så du behøver heller ikke på den måde være nervøs for at blive dopet. Eller.. Det kan jeg selvfølgelig heller ikke sige, fordi det igen er forskelligt fra person til person... Nå, men jeg kan ikke give dig andet end mine egne erfaringer i hvert fald - og de er gode. Jeg har svært ved sådan helt præcist at fortælle, hvad de gør for mig, for som sagt har jeg stadig meget tankemylder og i perioder meget angst - men jeg tror, at det trods alt er blevet lidt mindre konstant med angsten, end det var, før jeg begyndte at få truxal. OG jeg har ikke tankemylder, inden jeg skal sove :-)

  Som sagt, så ved jeg ikke, om du overhovedet kan bruge det her til noget, nu det er så forskelligt, hvordan medicin virker på én, men for mig har truxal i hvert fald ikke været nogen skræmmehistorie. Og medicin kan være nødvendigt. For at have kræfter til at kæmpe. Jeg var også rigtig meget imod medicin engang, fordi jeg tænkte, at det var falskt. Men medicinen gør jo ikke en rask, og medicinen giver dig ikke en falsk lykkefølelse eller en illusion om en verden, som ikke er. Det hjælper mig at sige til mig selv, at medicinen ikke skal gøre det for mig, men give mig kræfter til selv at gøre det. Til at kæmpe, altså.

  Knus og tanker og god weekend til dig <3 Og undskyld, hvis det bare blev noget rod, den besked her - orker ikke lige at læse den igennem igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar og tænk ikke over at læse den igennem for rod eller fejl. Det er ikke ret tit at jeg selv kan overskue at tjekke mine egne fejl.. ;)

   Som du nævner så er der stor forskel på hvordan medicin virker fra person til person. Jeg havde det egentlig fint med det indslumringsmedicin jeg har prøvet, men det må jeg desværre ikke fortsætte med. Jeg har nu prøvet truxal og har også lige skrevet et indlæg om hvordan det gik og kan kun sige, at jeg ikke kommer til at tage det igen. Det var simpelthen for skræmmende og en nat, som jeg ikke kan gå igennem igen. Hellere dårlig søvn end at være så bange igen. Min puls er tit min måde at mærke efter, hvordan jeg har det og den havde det ikke godt i nat. Har fået en ny tid til samtale på psyk onsdag, så det er jeg ret spændt på.

   Kæmpe krammer herfra og håber også du får en god weekend <3

   Slet
 3. Hvis det er til nogen hjælp, så hvis du får "brug" for en til f.eks at tage med steder hen, til hvis det kan være hårdt at tage afsted selv eller hvis der er nogen som ikke kan tage med ect, så er du velkommen til at skrive til mig:) ved godt vi jo egentlig "kun" har mødt hinanden en enkelt gang, men synes du er rigtig sød og føler du er der for mig hvis der er noget - så ja altså vil nok egentlig bare sige at jeg er her, når du har brug for det (og også selv hvis du ikke har bryg for det) :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du søde dig.. <3

   Mange Mange tak for din dejlige besked, det varmer rigtig meget. Du skal vide at de ting jeg har skrevet til dig mener jeg og ja selv om vi måske kun har mødt hinanden en enkelt gang, så er det dejligt at kende en som dig. Du er super dejligt...

   Dit tilbud er enormt sødt og varmer meget. Dog har jeg det tit sådan at de forskellige ting jeg skal afsted til, klare jeg oftest alene. Det er noget jeg bevidst har valgt, da jeg skal lære at det er min kamp og mig der skal kæmpe den.. Faktisk er det tit lettere at "gå" vejen alene, fordi jeg ikke helt kan overskue at skulle tage stilling til andre.. Hmm.. ej det lyder bare helt forkert.. håber virkelig du forstår, hvor jeg vil hen og at jeg samtidig virkelig sætter stort pris på dig og dit søde tilbud. Betyder rigtig meget for mig. <3

   Kæmpe Kæmpe krammer.. <3

   Slet
  2. Hehe <3 ork ja jeg forstår sagtens hvad det er du mener - det er også mere sådan så du VED at hvis det skulle ske at du havde brug for det, så er jeg der :) sådan lige i baghånden hehe.. Har det også sådan selv nogle gange og ved nogle ting SKAL jeg have min mor med.. Ingen andre duer, jeg skal have HENDE med, igen anden.. You know?
   Men ja jeg forstår i hvert fald hvad du mener<3
   Kæmpe knus og kram <3

   Slet
  3. Jeg har også rigtig tit måtte ha min mor med, men er heldigvis nået så langt nu at jeg kan de fleste ting, uden at ha nogen i hånden og det passer mig faktisk godt. Så jeg ved helt sikkert hvad du mener.. og dejligt at du også forstår mig.. <3

   Knus og Kram <3

   Slet