google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lorte nat, med skod medicin.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. januar 2014

Lorte nat, med skod medicin.

Nogen af jer har måske læst et par af mine indlæg, omkring min dårlige søvn og at jeg har prøvet lidt medicin for at det skulle blive bedre. Jeg skrev blandt andet et indlæg om det i går aftes. (Jeg vil tilbage på rette spor.)

Jeg fik som sagt prøvede det nye medicin sidste nat, men jeg er ikke sikker på at jeg nogen sinde kommer til at prøve truxal igen. Jeg havde angsten lige under huden i ca 2 timer, inden jeg fik mig taget sammen til at stoppe den lille pille i munden. Lå i sengen og mærkede stadig uroen, tankemylder, angsten for angsten og der gik over 1 time, før jeg faldt i søvn. Det var super ubehageligt og jeg var faktisk rigtig bange. Min puls bankede og alligevel følte jeg ikke rigtig at jeg kunne mærke den. Efter at ha sovet i 1 time, vågnede jeg i sved og skulle virkelig bare op og tisse. Jeg var nervøs, men kravlede ud af sengen og der mærkede jeg så pulsen hamre afsted for alvor, jeg var svimmel og havde svært ved at sætte en fod, foran den anden. Jeg klarede mig ud på toilettet, fik tisset, drukket lidt vand, men med tårerne løbende ned af kinderne og en puls som var ved at sprænge. Turen tilbage til sengen var virkelig skræmmende og ca. 2 meter før jeg nåede sengen, faldt jeg lige så lang jeg var. Kæresten vågnede forskrækket og hjalp mig i seng. Jeg var bange, ked af det og talte som om, jeg havde været på druk i flere dage. Han holdt om mig og selv om jeg var rigtig bange, gik jeg hurtig omkuld igen.

Da jeg vågnede til morges, var jeg stadig bange og min første tanke var bare: Hvorfor lyttede jeg ikke til min krop og mit sind. Jeg har altid været skide bange for den slags medicin og nu har jeg bare fået bekræftet at det ikke er vejen for mig. Jeg prøvede og det gik bare ikke. Lige nu er min holdning at jeg aldrig kommer til at tage truxal igen. Jeg kontaktede også psyk til formiddag og fortalte om min nat og at jeg ikke tager det igen. Jeg har samtidig også besluttet at jeg pt ikke tager andet medicin. De sagde at jeg gerne måtte tage en af indslumringspillerne i nat, men det ønsker jeg ikke. Lige nu vil jeg hellere ha dårlig søvn, end at være så bange, som jeg var i nat.

Dagen i dag, har virkelig været hård. Jeg har følt mig svimmel, slap og havde hovedpine helt til kl 15. Har faktisk bare ligget på sofaen med lukket øjne og slappet af. Til sidst måtte jeg slæbe mig selv op af sofaen, få en masse frisk luft ind og prøve at bevæge mig lidt. Heldigvis hjalp det rigtig meget og jeg blev frisk nok til at hente kæresten fra job og så handlede vi ind til en god aften, med hygge og håndbold. Det har været en hyggelig aften og jeg har det godt igen. Faktisk føler jeg mig godt træt, så endnu engang krydser jeg finger, for en god nat.

10 kommentarer:

 1. Her kan jeg så komme med en lidt lignende historie... Min gamle psykiater ordinerede sovepiller til mig en gang, og efter jeg begyndte at tage dem begyndte min krop at reagere på lidt samme måde som din... Jeg snakkede så med min læge om det, efter psykiateren havde sat mig op i dosis uden nogen positiv effekt. Min læge forlangte at jeg afleverede pillerne til ham, for de indeholdt noget som forværrede mine angst symptomer.
  Kan godt være de hjælper for nogen, men på andre har de altså desværre modsat effekt.
  Kan godt forstå hvis du ikke har lyst til at tage dem igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Truxal er ikke rigtig sove medicin og det har i hvertfald ikke hjulpet mig. Tværtimod.

   Jeg har i dag besluttet at jeg pt går i medicin protest.. ha ha..
   Jeg magter ikke mere medicin pt og så er jeg faktisk ligeglad med om jeg først sover kl 5 i morgen tidlig.. Jeg kan mærke at det giver mig flere bekymringer og det er jo sådan set dem jeg gerne vil af med.

   Jeg har en ny aftale på psyk på onsdag og så må jeg bare tage den derfra.

   Lyder virkelig også ubehageligt det du har været igennem. Der er så stor forskel på medicin og på den måde vores krop reagere på medicin. Min krop har altid været mere angst med medicin og det er vildt ubehageligt.

   Tak for din kommentar sødeste.. Dejligt at andre ved hvad man snakker om og kan forstå hvorfor jeg pt ikke er på toppen. Kæmpe Krammer herfra <3

   Slet
 2. Ej, det lyder bare så ulækkert! Jeg har aldrig haft behøv for sove eller indslumringsmidicin (troede faktusk først det var det samme, det kan jeg så nu høre at det ikke er) men har alligevel altid været mistænksom over for det, da min mor før har prøvet det, og oplevet noget hun beskrev som noget i retningen af det her... minus panik-angsten selvfølgelig. Det må have været så meget at være almindeligt bange, og så få en ordentlig dosis angst oveni :S Jeg kan godt forstå du ikke skal have flere piller lige foreløbig. Håber det vil lykkes dig at få sovet lidt i nat uden!

  Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var det utrolig skræmmende.. Angsten og min evige kontrol-følelse overfor min puls er lidt på overarbejde.. men heldigvis kan jeg alligevel holde det nede.. og kan fortælle at jeg i nat fik 5 timers god søvn.. Det er ikke helt nok, men nu er jeg godt træt, så er sikke på at jeg få masser af søvn denne nat og for første gang længe er jeg som sådan ikke nervøs for at gå i seng.. Det er lækkert..

   Slet
  2. Jeg har også nogle gange tendens til at holde meget øje med min puls, men det er som regel nu når jeg har det skidt og bliver svimmel, for ligesom at sikre at den stadig er der, og forsøge at holde den oppe. Skal snart have det undersøgt, tvivler på det er sundt. Men kom bare til at tænke på at det er spøjst omvendt. Så jeg kan godt sætte mig lidt ind i at du gerne vil have kontrol over det, hvis den pludselig sådan stikker af fra dig pga. angsten. Den slags kan jo heller ikke være sundt.

   5 timer er desuden det jeg får de fleste dage for tiden ^^" Men så igen, jeg er ikke specielt i underskud. Well, krydser fingre for din nattesøvn (mystiske ting man kan heppe på i dag, hva?) og er glad for at høre at der for en gangs skyld er ro på i forhold til det. Jeg håber det giver bonus :)

   Slet
  3. Jeg bruger min krop rigtig meget, når jeg skal læse mine signaler.. Det er så sindsygt vigtig at det hænger sammen, med mit sind og må nok indrømme at jeg har det meget bedre, efter jeg har sat medicinen på hylden. Jeg sov dog også kun 5 timer i nat og det er ikke helt nok. Jeg skal helst op på de 8 timer og når jeg har det rigtig svært, skal jeg ha 9 timer. Det bedste er at jeg i nat faldt hurtig i søvn, selv om klokken var 5 til morges og samtidig sov jeg enormt godt i de 5 timer jeg fik. Skal bare være bedre til at lytte til mig selv, det er ofte der jeg får det bedre. Så det har givet bonus.. ;)

   Slet
 3. Pyha, sikke da en nat! Hvor ærgerligt, at truxal virker sådan på dig - og endnu engang bliver jeg overrasket over, hvor forskelligt medicin virker fra person til person. Det er ret vildt, synes jeg. Jeg har selv prøvet noget medicin, som forværrede mine angstsymptomer, og det var forfærdeligt!!! Så jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til at tage truxal igen, når det netop er, hvad det gør ved dig. Jeg får alligevel trang til at sige, at der altså godt Kan være andet medicin, som rent faktisk kan hjælpe dig - det betyder ikke, at du skal klare dig uden medicin. Dengang, det skete for mig, troede jeg aldrig nogensinde, at jeg skulle tage medicin igen. I dag har jeg aldrig været mere taknemmelig for netop den medicin, som reddede mig ud af min værste depression nogensinde. SAMMEN med behandling, selvfølgelig! Nå, men tilbage til dig - måske kan du klare det uden medicin, hvem ved :-) Godt, at du har en samtale allerede på onsdag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik 5 timers okay søvn i nat.. Det er ikke helt nok, men det er okay.. Tilgengæld er jeg super træt nu og når mine sidste ord er skrevet her skal jeg bare så meget på hovedet i seng og sove.

   Jeg føler mig ret lettet over beslutningen omkring at droppe medicin lige nu. For første gang længe er jeg ikke rigtig nervøs eller bange for at skulle sove. Min hjerne siger: Jeanette, du sover når: du er træt... (Jeg ved at der er mange andre, der virkelig har gavn af den medicin, men det er som om min krop frastøder det)

   Det er rigtig lækkert at jeg har fået en tid på onsdag.. er utrolig spændt på hvad den samtale kan føre med sig.. ;)

   Knus

   Slet
 4. Pueha! Sikke en nat! Den lyder langt værre end min, selv om jeg syntes min var slem.
  Håber du får din søvn igen, uden medicinen...

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Din nat lyder nu også pænt skræmmende..
   Håber du er ved at ha det ude af kroppen igen..

   Mit er næsten ude af kroppen igen, selv om jeg kan mærke er der ikke skal meget til før jeg er ude af balance igen.. Det er utrolig som sådanne nætter kan påvirke en.. Hvorfor skal søvn være så besværligt.. ;)

   Kram.. <3

   Slet