google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skabet med tricks skal åbnes.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. januar 2014

Skabet med tricks skal åbnes.

Klokken er 02.50 og jeg kan ikke finde ro nok til at sove. Jeg har taget en pause fra kampen i sengen. Nu ligger jeg på sofaen og prøver at finde noget i tv'et, som er ligegyldigt og som jeg måske kan finde lidt ro med. Jeg føler mig godt træt og troede for 2 timer siden at det ville blive en god nat, men der snød jeg mig selv. Jeg er stadig fast besluttet på at når jeg først falder i søvn, så får jeg mange gode søvn timer. Lige nu skal jeg bare ha åbnet skabet med alle tricks, for at falde i søvn først. Jeg er lige nu ligeglad med hvad tid jeg vågner i morgen, bare jeg dog kunne falde i søvn. Åh nej, nu er jeg også blevet sulten.. 

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg håber inderligt, at du fik nogle gode timers søvn!

  KNUS <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu ikke helt godt.. Jeg fik 3 timer på sofaen og da kæresten stod op gik jeg i seng og fik 4 timer der. Dog har jeg ikke sovet ordenligt så er bare virkelig smadret i dag. Jeg har fået lavet et par småting herhjemme, men det er ikke så meget, er virkelig bombet. Havde egentlig regnet med at det ville koste en eftermiddagslur, men har holdt mig vågen, så er sikker på jeg får en god nat i nat.

   Slet
 2. Det var så her, jeg ville have sat en gang fodbdd på eller sådan noget.. . Skihop... Den store Pingvin march på fransk. Men jeg har tværtimod sådan at jeg nærmest ikke kan sidde på sofaen uden at skvatte i søvn for tiden. Håber du endte med at finde den, søvnen...

  Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, ja det er bare med at finde noget som er lidt kedeligt. Lige nu kan jeg faktisk ikke lige huske hvad det endte med at jeg så, få jeg brugte mere tid på at læse nogle nyheder på min mobil og til sidst vendte jeg vidst bare ryggen til tvet.

   Lige nu er søvnen rigtig besværlig. Jeg tager indslumringsmedicin hver anden dag og der sover jeg godt, men til gengæld er de nætter hvor jeg ikke tager medicin virkelig dårlige. Jeg er frustreret og kan ikke finde ud af om det er bedst bare at droppe det indslumringsmedicin helt.

   Slet