google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gå glip af de sociale medier
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. februar 2014

Gå glip af de sociale medier

Som jeg har nævnt før, er jeg ret glad for de sociale medier, men jeg begynder også mere bare at lure lidt med. Det er noget jeg har tænkt meget over de sidste par uger.. 2013 blev året, hvor jeg for alvor begyndt at bruge Twitter og selv om jeg elsker Facebook, så er jeg nu også glad for Twitter. Jeg indrømmer også gerne at jeg er afhængig af internettet generelt og især pga alle de sociale medier.. Jeg ville faktisk gerne skære lidt ned på al min lure tid. Jeg bruger simpelthen for meget tid på, bare at kigge om der lige skulle være sket noget nyt og ofte med det resultat at der ikke sker en skid. Det føles lidt, som i mine teenage år, hvor man sagtens kunne gå i byen uden penge, for man ville bare helst ikke gå glip af noget. Jeg har også haft en periode, hvor jeg selv har skruet lidt ned for de mange statusser og jeg ved faktisk ikke helt hvorfor.. Måske fordi man en gang eller to har hørt samtaler som: ej hende der poster bare konstant noget eller liker alt. Lige på det punkt er Twitter langt bedre, det er som om det er mere lovligt nu, med ligegyldige statusser på Twitter. Faktisk forvirre jeg mig selv lidt nu. Jeanette er meningen med facebook ikke statusser?? Hmm jo, men men men men men.. Tror alligevel der er ved at være en usynlig facebook håndbog og følger man den ikke, kan man hurtig blive udsat for usynlig voksen mobning. Jeg har nævnt det før og gør det gerne igen. Jeg er afhængig af de sociale medier og i min verden må folk poste, poke, like, del alt hvad de har lyst til. Jeg kan jo selv vælge hvad jeg gider at se på. Dog kan jeg mærke at facebook ændre sig. Mindre statusser, flere grupper, mere reklame og dermed også mere tid på at sortere, vælge og finde omveje for at lure, på det man egentlig gerne selv vil se. Minder mig om at jeg skal ha sorteret noget mere støj fra. Jeg elsker at lure, men synes det bliver mere og mere besværligt at få stillet den nysgerrighed.

Dette indlæg skrev jeg på min mobil i nat, men tænkte at jeg lige ville vente til i dag, med at dele det med jer andre. Det er måske lidt forvirret, men det minder mig om at udviklingen på de sociale hele tiden sker. Jeg så også i dag, nogen på twitter nævne at facebook, måske er ved at død. Det er jeg ikke enig i, men det har ændret sig og jeg synes det er rigtig synd. Derfor vil jeg, som jeg nævner, prøve at få noget af alt det unødvendige væk, så det bliver lettere at se de ting jeg gerne vil. Dog er det ikke så let, som man lige skulle tro. Jeg kiggede nemlig lidt på, hvad mine venner via facebook poster. 50% af det er links, videoer, billeder med citater og jokes. Ja det kan da være meget sjovt, men hvorfor er folk blevet så vilde med at dele ting hele tiden?? Jeg vil jo gerne se noget af dig som person og flere personlige statusser.

Jeg læst for noget tid siden at mange af de unge som er på facebook, stort set kun bruger det til at sende private beskeder til hinanden. Det er jo egentlig lidt synd synes jeg, for kunne man så ikke bare sende nogle sms'er i stedet for?

Kunne godt tænke mig at vide, hvad du synes om Facebook:

Er du stadig lige så glad for facebook, som du hele tiden har været??
Hvad synes du om udviklingen på facebook?
Hvad vil du gerne se på facebook? (statusser, grupper, links, videoer, reklamer osv?)
Hvad bruger du mest facebook til?
Hvor meget bruger du de sociale medier?

2 kommentarer:

 1. Jeg vil hellere senere beskeder igennem facebook end sms. Du kan skrive længere beskeder, det koster ikke noget (jeg har fx ikke fri sms) og man kan sende billeder, links og lign. hvilket jeg ikke kan i en sms. Og jeg har ikke telefon nr. på mange af de mennesker jeg skriver med på facebook.

  Jeg bruger mest facebook til at dele ting, men generelt skriver jeg ikke så meget på nogle sociale medier men jeg er blevet bedre til at både at dele og skrive personlige ting.
  Jeg bruger det dog mest til at sælge ting, holde mig opdateret indefor visse genre og prøve at finde en kæreste via en singelklub.

  Og sagen med at facebook ændre sig, selvfølgelig gør det det. Facebook er bestemt af hvad største delen af deres brugere laver. Og en hver ændring er for at gøre det nemmere for største del af brugerne men også for at sørger for at det bliver ved med at være gratis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ilhja..

   Jeg sender faktisk også selv en del Facebook beskeder og som du skriver, er det nogen gange letter med feks billeder, links osv.. Kan rigtig godt li at man kan sende beskeder, men synes lidt det er synd hvis man kun bruger facebook til private beskeder.. ;)

   Jeg synes personligt at det er synd at det ændre sig, men sådan er udviklingen jo.. Jeg prøver at sortere de reklamere og andet fra jeg kan komme til og så nyde når nogen skriver lidt personlige statusser.. ;)

   Knus <3

   Slet