___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. februar 2014

Chokolade Kage Opskrift.

I går bagte jeg en lækker chokolade kage og en spurgte efter opskriften, så tænkte at jeg lige ville smide den herind. Jeg har opskriften fra Alletiders Kogebog.

Ingredienser :                      Glasur:
6 spsk kakao.                        3 spsk kakao.
250 gram hvedemel.  200 gram Flormelis.
300 gram sukker.                2spsk smør.
1 tsk natron.                        ½ dl sødmælk.
1 tsk bagepulver.
1 knsp. salt.
2 Æg.
150 gram smør.
2½ dl vand.





1: Sigt de tørre dele sammen.
2: Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
3: Her kom jeg hakkede nødder i, men det står ikke i den rigtige opskrift.
4: Dejen hældes i en bradepande str ca 23x33.
5: Bages ved 170 grader i alm ovn på næst nederste rille.
6: Hold øje med kagen, bag den ikke for meget, da den er bedst hvis den er lidt klæg i midten
7: Tages ud og køles af inden du laver glasuren.

Glasur:
(her brugte jeg kaffe i stedet for sødmælk)
(Man kan også komme lidt kanel i)
( Jeg lavede selv lidt extra glasur)

Kakao, flormelis, blødt smør og sødmælk(kaffe) blandes sammen.
Hvis det er for tykt kan man komme en lille dråbe vand i.
Kom glasuren på kagen, når kagen er kold.
Jeg dryssede derefter lidt frysetørrede hindbær på kagen.

Tips:
Hvis du vil lave en stor bradepande skal du lave en dobbelt portion.
Kagen kan sagtens fryses. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar