google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lysten tilbage.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. februar 2014

Lysten tilbage.

Jeg har i flere måneder haft en indre uro, som virkelig har spændt ben for mig. Den kombineret med utrolig dårlig søvn, har været en hård kamp og suget alle mine kræfter. Det er første gang i mange år at jeg har haft det så skidt. Nu er det vendt og det er en super dejlig følelse. Søvnen er blevet bedre og langt om længe har jeg nu indre ro til at få slappet af. Jeg har godt nok slappet meget af i flere måneder, men når det indre har uro, føler man sig jo aldrig afslappet og det suger bare alt ud af en. Lige pt slapper jeg af med god samvittighed og helt uden at dunket mig selv i hovedet med forventninger eller ting jeg burde gøre. Det er først, når jeg kommer her til at det begynder at vende for mig. Kan mærke at det gør mig godt og at jeg inden længe, igen kan begynde at leve lidt mere. Jeg har haft en smule mere overskud i dag, selv om det kun er lidt. Det vigtigste er at det går den rigtige vej og at jeg har det bedre, for første gang i rigtig rigtig lang tid. Det har kostet meget og jeg har isolerede mig mere, end sundt er. Jeg har ikke været god ved mig selv. Jeg ved godt at det bare er en periode og at det jo altid vender, men denne gang har været så utrolig hård.

Jeg ser frem til mere positiv energi, lyst til livet, lysten til at lave noget, lysten til at komme ud og lysten til at springe ind i foråret med åbne arme. Jeg udvikler mig og bliver stærkere. Jeg vil og jeg ved at jeg kan.

2 kommentarer:

  1. Ja, det nytter ikke meget rent fysisk at slappe af, hvis hovedet stadig kører der ud af for fulde drøn. Og uroen med. Det kender jeg godt fra mig selv. Dejligt, at du har haft lidt mere ro i dag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er meget afhængig af at mit indre kommer på rette spor for at kunne leve og hænge sammen.. De mindste udsving kan hurtig sætte mig ud af spil, så det er dejligt at det går bedre nu.. Det skal nok lykkedes mig at komme tilbage for fuld skrue.. ;)

      Slet