google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Slap Mandag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. februar 2014

Slap Mandag.

Ja det blev lige til et instagram selfie af slappe stenern mig. Dagene svinger meget for tiden, nogen er gode og andre knap så gode. I dag har faktisk været en af de bedre dage. Der er ikke rigtig sket noget specielt, men jeg har for første gang i lang tid, haft roen til bare at være til, uden at dunke mig selv i hovedet med forventninger og tanker. Søvnen er faktisk også ret god lige nu, så det går den rigtige vej.
 For at sige det pænt så har jeg ikke lavet en skid i dag. Faktisk er jeg pt totalt ned i gear og kan virkelig ikke overskue noget. Jeg prøver at holde fast i nogen af rutinerne, som feks rydde lidt op, redde sengen, klare opvasken osv..
Jeg har i flere dage nu haft lyst til at bage en kage og i dag, fandt jeg så lige overskud til det. Det blev til en chokolade kage med nødder i, glasur og lidt frysetørrede hindbær på toppen.

Havde faktisk overvejet om jeg skulle smide opskriften ind her på bloggen, men det blev det ikke til lige nu, måske en anden dag.. :)

Nu vil jeg spille lidt BigFarm og stene noget tv, inden det bliver tid til drømmeland.

 Håber også at i har haft en god dag <3

6 kommentarer:

 1. Nøj, den kage ser god ud - er man slap, duer kage altid :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kage er altid godt..
   Jeg har lige smidt opskriften ind hvis du skulle være interesseret.. ;)

   Knus <3

   Slet
 2. Den der kage der, den ser altså lidt for god ud... :) indimellem skal man have lov til bare at lave ingenting :) det kan kroppen altså have brug for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smagte også rigtig godt..

   Jeg har virkelig ikke lave det store i dette år, men håber snart det vender..
   Lige nu er jeg nået til det punkt hvor jeg kan finde roen og det er lige det jeg har manglet.. :)

   Knus <3

   Slet
 3. Dejligt med en af de bedre dage - det mærkes det til, at du virkelig har trængt til. Det trænger man vel altid til, egentlig :-) Men dejligt for dig i hvert fald <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe trængt til at kunne finde ro, det er oftest der det vender for mig. Når først det går bedre med søvnen, når jeg har roen uden at dunke mig selv i hovedet, så går det den rigtige vej. Først der får jeg slappet det af min krop har brug for og kan derefter finde lidt overskud. Det er nogen gange en lang sej kamp, for den indre ro kan være svær at findes.. men hurra for at den endelig er kommet igen og at jeg er nået til igen at kunne nyde det. Det er rigtig fedt og super vigtig..

   Knus <3

   Slet