google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Scoringen med 7-kabale.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2014

Scoringen med 7-kabale.


Dette enormt frække billede af mig og Søren er ca 4 år gammelt. Det viser hvordan jeg scorede manden i mit liv. Jeg er pis fræk ikk?? Ha Ha..

I dag er det 4 år siden Søren og jeg mødte hinanden og blev kærester. Jeg havde skrevet lidt med ham på nettet og da jeg vidste han ville dukke op til samme fest, som jeg skulle til, fik jeg hurtig sommerfugle i maven. Sagde til mine veninde at jeg virkelig håbede, han var lige så dejlig irl og at jeg bare ønskede at han skulle være min. Upti Wupti Jeanette blev pisse fuld og skulle da lige ligge en 7-kabale, sammen med ham den frække. Vi lagde den kun en gang og den gik op, derefter gemte jeg kortene, for turde ikke ligge en ny og må nok indrømme at jeg ikke har turde ligge en kabale siden.

Aftenen og natten fløj afsted og før jeg havde set mig om, ville værten gerne ha os alle sammen smidt ud, så han kunne komme i seng. Jeg fik sendt veninderne over gaden, for at jeg selv kunne udveksle et par ord med ham lækker-måsen og snave ham op i den 7-himmel. :P

Ja det må jo ha virket med den 7 kabale og et snav, for få dage efter fortalte jeg ham at mit eneste ønske bare var at han skulle være min og heldigt nok, tænkte han det samme.

I dag har vi 4 års dag og når jeg kigger tilbage, har det faktisk været noget af en farlig rutsjebane-tur. Vi har begge vores op og nedture, men det er samtidig guld værd at vi 120% er der for hinanden. Vi har været meget igennem, men jeg ved også nu at det har gjort også stærkere. Jeg er sikker på at han er manden, jeg vil dele resten af mit liv med, for han er der altid, han dømmer mig aldrig og acceptere at jeg er den jeg er, med alle hæklefejl i kysen. Han ser mig som menneske og ikke som en forstyrret førtidspensionist. Han betyder mere end jeg kan beskrive og jeg tager hatten af for at han tør leve sammen med, verdens sødeste psykopat. Elsker dig så ufatteligt meget også når du øffer med din lille sure "søde" mund.. <3

Dagen i dag, står bare på overdrevet meget kæreste hygge. Vi skal spise en god middag på Flammen og ellers bare nyde dagen og hinanden. Vi havde snakket om at bruge vores weekendophold, men det kunne ikke rigtig hænge sammen med denne weekenden, så det har vi tilgode til en anden gang. 

12 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de 4 år søde <3
  Knus

  SvarSlet
 2. Ih hvor en sød histoerie <3 Og stort tillykke med jeres dag. Jeg håber at i får en fantastisk dag.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en super skøn dag og mange tak. <3

   Slet
 3. Tillykke med de 4 år <3
  Det var en super sød historie at læse!

  Knus

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med de 4 år :D
  Det var en sød historie ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 5. Fantastisk billede :D Og sød historie :)

  Tillykke med de 4 år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Det var faktisk lidt grænseoverskridende at dele det billede, for jeg synes bestemt ikke vi ser så friske ud.. :P

   Takker... Knus <3

   Slet
 6. Hold da op hvor er i bare søde! Tillykke med årsdagen :)

  SvarSlet