google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Blogger-Træf Tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. september 2014

Blogger-Træf Tanker.


Jeg har de sidste 14 dage gået og tænk lidt for mig selv. Det er nu ca 1 år siden, vi havde Blogger Træf i Odense, synes virkelig tiden er gået stærkt. Samtidig er jeg stadig rigtig glad for at jeg sidste år kastede mig ud i udfordringen og var med som vært. Det var en super hyggelig dag. Det tog mange kræfter, men jeg kan mærke at jeg måske, kunne begynde at overveje og lave et nyt træf. Jeg er glad for kontakten med andre bloggere og det har bestemt kun været et kæmpe bonus at man har mødt et par stk irl. Jeg har besluttet at jeg i første omgang lige vil lure stemningen lidt af. Jeg vil rigtig gerne finde ud af om der oprigtig er stemning, for et træf i Odense igen, hvad i evt kunne tænke jer at lave osv. Kom gerne med alle tanker og ideer, jeg er åben for det meste. I første omgang er det bare lidt tank, som jeg håber kan vokse sig større. Jeg har spurgt Gizmo, om hun er frisk på at vi laver et træf mere og hun er frisk, hvis der er stemning for det.

Håber i smider en kommentar, vil så gerne høre hvad i synes.. :D

16 kommentarer:

 1. Jeg er frisk! ☺️ Så længe det falder i en ulige weekend 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert... dejligt at der også er nogen nye som er friske.. Jeg vil prøve at ha det med i overvejelserne, men det kan være svært at gøre alle tilfreds.. :D

   Slet
 2. Jeg kunne muligvis være frisk :) Det er altid grænseoverskridende for mig, da jeg er så pokkers genert - men helt galt kan det jo ikke gå, da man jo burde have tonsvis tilfælles med alle pigerne n_n

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan fortælle at det var meget grænseoverskridende for alle der deltog sidste år. Jeg har selv panikangst og bare det at skulle deltage i planlægningen var rigtig svært for mig. Det fedeste var dog at opleve at alle faktisk ret hurtig blødte lidt op og ud fra hvad folk har skrevet og fortalt mig bagefter, så synes alle det var hyggeligt. Vi er lidt i samme båd alle sammen. Tror faktisk det overraskede nogen at man pludselig kunne finde ting, man havde til fælles med andre man måske ikke lige regnede med at man havde noget til fælles med.

   Jeg håber at du kunne være frisk på at deltage, men har også forståelse for at det for nogen tager mange kræfter og at man skal være sikker på om det er noget man kan.. Jeg kan kun love at vi ikke er farlige, selv om jeg er lidt psykopat.. ha ha <3

   Slet
  2. Hi hi n_n

   Nogen idé om hvornår det ca. ville være, hvis det var? :) For joh, kunne være fedt :D Lidt psykopat er vi vel alle n_n

   Slet
  3. Det bliver nok første i det nye år, det tager en del tid at planlægge og folk skal nok lige over julen tænker jeg. :D

   Slet
 3. Jeg er helt bestemt positivt stemt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool.. Det er virkelig lækkert at der er nogen som melder tilbage og som gerne vil være med. :D

   Slet
 4. Synes da det er fedt nok at I vil arrangere noget igen :) Det var jo så hyggeligt sidste gang :) ved ikke helt endnu om jeg kommer med igen - det afhænger lidt af flere ting. Men synes da I skal gå i gang med det, og så måske melde en dato ud, så folk kan se, hvordan og hvorledes det passer ind i deres kalendere :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu er jeg mest nysgerrig efter hvor stor opbakning der er, men det virker som om at folk er frisk jeg har fået beskeder forskellige steder og tror godt vi kan overveje at gå igang. De bliver dog ikke i år, det kræver planlægning og det er jo også snart jul.. men måske engang i det nye år.. Vi må se på det. :D

   Slet
 5. Jeg kunne rigtig godt have lyst til at deltage, hvis jeg kunne få det til at passe ind i min hverdag :)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal nok være ude i rigtig god tid med en dato og det bliver jo nok en weekend så folk har fri.
   Kunne være super hyggeligt hvis du kom med. :D

   Slet
 6. Jeg vil gerne igen, især hvis det kunne passe med en børnefri weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan jo desværre ikke love noget, men vi vil da prøve at tage så mange hensyn som muligt.. hvilke weekenden er du børnefri??

   Slet
 7. Jeg ville være frisk :) syns det lød så sjovt sidst Gizmo bloggede om det og det er altid hyggeligt at møde nye mennesker , og ang. børn skal jeg bare vide det minimum en uge før så jeg kan finde en barnepige :D
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber vi kan få planlagt et nyt træf i år, men vi er ikke gået igang endnu. Både Gizmo og jeg har haft en hård jul og det har taget de fleste kræfter.. Håber snart vi begge får det bedre og kan finde overskud til at lave et træf.. :D

   Slet