google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Den Seje Indsamler.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. september 2015

Den Seje Indsamler.

Ja det er så mig, der er den seje indsamler for Red Barnet. Eller faktisk synes jeg at alle der er med til at samle ind, er seje og alle der støtter er lige så seje. Vi er alle bare så gode..  <3

Men for mig er det her noget helt specielt. Jeg har altid gerne ville være med og jeg har virkelig aldrig turde gøre det. Min angst har holdt mig tilbage, men nu er det nye tider og jeg udvikler mig rigtig meget. Så jeg tog modet til mig og meldte mig i går. Alene at tilmelde sig var en sejr, men at jeg har kastet mig ud i det og gennemføre er så sejt og den fedeste oplevelse.


Jeg ankom til mødestedet ved 10 tiden og fik udleveret en indsamlingsbøsse, et navneskilt, en stak foldere og så fik jeg min rute. Jeg skulle gå i området hvor mødestedet var, så det var dejlig tæt på og et rigtig godt område med parcel og villa huse. Det var bare at springe ud i det og det gjorde jeg. For hver eneste dør jeg stod foran, voksede min sejr og beløbet i indsamlingsbøssen. Folk var mere imødekommende end jeg egentlig havde regnet med og flere sagde faktisk tak fordi jeg havde meldt mig. Det var min egen lille sejrs-vandring og hold nu kæft hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg gik i ca 2½ time og det blev til 7,6 km ialt.

Jeg ved ikke præcis hvor mange penge jeg fik i min indsamlingsbøsse endnu, men de skulle blive talt op i morgen og så får jeg besked. De siger at en indsamler normalt kan samle omkring 1000 kr ind på sådan en tur, men jeg tror faktisk jeg er kommet lidt højere op. Glæder mig til at se resultatet i morgen. Samtidig glæder jeg mig helt vildt over at pengene går til sådan et godt formål. Der er hårdt brug for pengene lige nu. Du kan stadig når at støtte.. :D10 kommentarer:

 1. Du er simpelthen for sej! :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak søde, føler mig virkelig også bare hammer sej i dag.

   Du er altså også ret sej at du ved det.

   Knus <3

   Slet
 2. Det er super flot, at du gjorde det :-)
  Og til et virkeligt godt og tiltrængt formål.
  Det bliver spændende hvor meget du havde i din bøtte.
  God aften til du og Søren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er virkelig også glad og stolt..
   Jeg har lige hørt at optællingen er nået over 10 millioner..
   Det er indtil nu deres 2 største indsamling nogen sinde..
   Det har været ca 9000 indsamlere.. det er så sejt..

   Glæder mig rigtig meget til at få mit resultat..
   Håber også du får en dejlig aften.
   Knus <3

   Slet
 3. Ja du er sej! Sådan er det bare. Vi plejer altid at have penge liggende parat - men faktisk har der ikke været nogen forbi i dag - der ligger heller ikke noget girokort i postkassen, som der plejer, når vi ikke har været hjemme. (Men der har været nogen her hele dagen)
  Vi må få sendt nogen i stedet.
  Det er så dejligt, når nogen vil bruge deres tid på at gå rundt og samle ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak <3

   Jeg ved at der skulle ha været nogen forbi her, men Søren siger at der heller ikke var nogen her.. men nu havde vi også stoppet vores penge i min indsamlingsbøsse. Men dejligt at der stadig er mange andre muligheder for at sende penge, når det nu er..

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor er du bare mega sej sådan at overvinde angsten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. der er virkelig fedt når man kan overvinde nogen af de ting, som man ikke har haft mod til før.. Det er sådan en fed sejr..

   Håber du har det godt..
   Knus <3

   Slet
  2. Ja, så er man nærmest flyvende :-)

   Tak, her går det op og ned, men lige nu har jeg det godt, trives og er glad :-)

   Kram og god bedring til dig smukke <3

   Slet
  3. Ja meget flyvende.. er dog landet igen fordi jeg er blev syg.. øv..

   Hvor er det dejligt at høre.. så kan det vel næsten ikke være bedre..

   Knus <3

   Slet