google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Solopgang, power shopping og sygdom.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. september 2015

Solopgang, power shopping og sygdom.


Jeg blev vækket med et chok til morges kl 5.30. Kæresten ruskede mig let og da jeg sover med ørepropper blev jeg super forskrækket. Hans bus var åbenbart ikke kommet og nu var der kun en løsning, hvis han skulle nå ind i børnehaven til tiden og det var mig. Selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe ham, så jeg hoppede ud af dynerne, fik lidt vand i hovedet, noget tøj på og så afsted. Han blev afleveret til tiden, så jeg var lige dagens heltinde og på vejen hjem fik jeg bonus. Den smukkeste solopgang. Det er ikke særlig tit jeg oplever at se solen stå op, så det var fantastisk at køre hjem til. :D

Da jeg kom hjem skyndte jeg mig at hoppe tilbage under dynen og få 2-3 timers søvn mere. Efter det vågnede jeg så med ondt i halsen, men humøret var sådan set i top. Jeg fik ordnet nogle praktiske ting, tog et bad og kørte mod Odense. Købte 2 nye slørhaler (fisk) i plantorama, til vores ene akvarie og så tog jeg 25 minutters power shopping i Bilka. Har stort set ikke købt noget tøj i år, måske en eller to sommerkjoler og det er for koldt til dem nu. Jeg købte heller ikke rigtig efterårstøj sidste år, så det ser sku lidt sløjt ud i garderoben. Er simpelthen så nærig med tøj og må indrømme at jeg faktisk ikke rigtig bryder mig om at skulle købe nyt tøj. Det er alt for besværligt og jeg mister hurtig tålmodigheden.  Nå men jeg hev alt ned i kurven, som bare kunne ha en lille chance og så skulle der prøves tøj. Jeg havde nok 10-15 stk bluser med ind i prøverummet, men det blev til 3 alm toppe og 3 kjoler eller jeg vil mere kalde dem oversize bluser. Så det var hurtig overstået og så ellers ud igen. Normalt ville jeg jo kigge på en masse andet, men Søren havde fri tidligt og jeg havde skrevet at jeg nok skulle hente ham. Men så blev jeg heller ikke fristet af andre impuls køb.  :D

Da vi kom hjem igen, blev jeg åbenbart ramt af sygdom. Jeg har væres en rigtig frossenpind, er helt mat, har hovedpine og stadig ondt i halsen. Så den har stået på varm kakao, afslapning med dynen på sofaen og tomatsuppe til aftensmad. Det har hjulpet lidt, men det går vidst den forkerte vej igen.

Nå, men det blev til en masse ord om en ret alm hverdag, men de dage er der jo også mange af. Jeg vil se lidt mere Robinson og måske læse lidt. Tror faktisk jeg vil tidlig i seng i dag og se om jeg kan få sovet noget af det sygdom væk. Skal gerne være helt frisk til på Torsdag.

3 kommentarer:

 1. Sikke en flot solopgang - og det bliver jeg også glad over at se - når jeg gør det. Det bliver nok lidt oftere efterhånden som vi kommer hen på året ;-)eg er heller ikke vil med at shoppe tøj. Hader at stå i de små omklædningsrum. Og der er altid mindst 40 grader derinde.
  Hvor træls at blive syg. Der er noget i omløb - nogen siger halsbetændelse - men der er også en forkølelse - men den er hurtigt over stået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik trykket på udgiv lidt for tidligt: God bedring til dig :-D

   Slet
  2. Mange tak, jeg håber det her sygdom er hurtig overstået, er kun blevet værre i dag. øv.
   Tror det er noget alm forkølelse, men nøj hvor er jeg træt af det i dag.

   Slet