google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Odense hygge med åbent sind.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. september 2014

Odense hygge med åbent sind.

Jeg har i dag haft nogle skønne timer, sammen med denne Foxy Lady. Jeg vil gerne indrømme at jeg faktisk har været en del nervøs, men jeg formåede faktisk at holde min angst på afstand hele dagen.

Jeg hentede Anne-Mette på sygehuset, hvor hun havde været til en undersøgelse og skulle ha taget en blodprøve. Bagefter kørte vi ind til byen og da ingen af os havde fået morgenmad, gik vi om bord i Eydes Brunch Buffet. Det er seriøst Odenses bedste brunch. Vi sad ude i solen og det var helt perfekt. Jeg havde lidt frygtet pinlig-tavshed, men det var der intet af. Er faktisk overrasket over, hvor afslappet det var og det føltes helt naturlig. Jeg er rigtig glad for at vi har givet hinanden, muligheden for en bedre start, en ordenlig chance og kan være ærlige. Man kommer bare længste med et åbent sind og ærlighed.

Vil gerne indrømme at jeg fik spist alt for meget, normalt ville jeg nok kunne ha spist mere, men fordi jeg havde været lidt nervøs, så kunne kroppen åbenbart ikke spise så meget. Efter maden stod den på shopping. Jeg havde håbet at jeg havde shoppet lidt mere, men synes ikke rigtig der var noget jeg ikke kunne leve uden. Jeg købet en neglelak, en æske, noget garn og en ny hæklenål.


Jeg har virkelig haft en hyggeligt dag og håber vi kan gøre det om en anden gang. Heldigvis har vi allerede en aftale om et roadtrip, når efterårets gyldne farver rigtig viser sig. Jeg slutter dagen fuld af positiv energi og glæde. Jeg er brugt, træt og lidt nervøs for i morgen. Jeg skal igen til Odense, dog for at få lavet min tand ved tandlægen. Den knækkede i weekenden. Har også lovet min mor at jeg skal ind og købe nogle pap-kufferter i Søstrene Grene. Nu må vi se om tandlægen er ond ved mig.

Mange tak for en lækker dag Gizmo :D

2 kommentarer:

 1. Jeg takker skam også. :D Skøn dag. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Yep den var super.. Griner stadig af at du måtte rejse hjem i mine gamle slidte sko.. ha ha..
   Glæder mig til at se din vlog i morgen. :D

   Slet