google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hygge-sokker og lidt tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. september 2014

Hygge-sokker og lidt tanker.


Jeg har brugt weekenden på endnu mere afslapning og fik også hæklet disse søde sokker. Det er mit første forsøg på at hækle sokker og synes altså, de er blevet ret gode. De er ikke 100% ens, men de er simpelthen så dejlige at ha på. Jeg har mere af samme garn og lige nu overvejer jeg, om jeg skal lave flere.

Jeg har nu hæklet i 5-6 uger og nyder det virkelig. Det giver mig sådan en dejlig ro og får samtidig nogen tanker lidt på afstand. Jeg laver ikke det store for tiden, for skal stadig ned i gear, efter en alt for aktiv sommer. Dog er mit humør rigtig godt. Når jeg kigger tilbage, plejer jeg faktisk at blive ramt af en nedtur, her når efteråret kommer. Jeg er træt og har ikke ret meget energi, men ud over det er jeg faktisk rigtig glad og rolig. Håber det holder igennem hele efteråret og vinteren.

I morgen skal jeg mødes med Gizmo inde i Odense og vi skal rundt og kigge lidt i centrum. Jeg kan mærke at kroppen gerne vil skræmme mig lidt, men det skal den ikke få lov til. Glæder mig rigtig meget og ved at vi får nogle dejlige timer.

Håber i nyder søndagen og får en lækker start på den nye uge. :D

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de bare søde! Ja, jeg er bare gået igang med endnu et tæppe - til min lillebror, som kom til spørge, om jeg ikke ville lave et til ham :-)

  Knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay... jeg vil også rigtig gerne lave et tæppe men jeg kan ikke rigtig beslutte mig om jeg vil lave det i bomuld eller hvad det skal være og samtidig heller ikke hvilke farver osv.. Jeg overvejer om jeg både skal lave et med oldemor firkanter og hvis det går godt kan jeg evt lave et bagefter med alm granny stripes.. Hvad synes du er bedst??

   Knus <3

   Slet
  2. Altså, jeg køber jo det meste garn i genbrugsbutikker - og derfor bruger jeg bare alt muligt forskelligt. Det kan sagtens blandes sammen i tæpper - efter min mening :-)
   Jeg kan bedst lide at hækle i firkanter, da jeg synes, det er mere overskueligt med et lille felt af gangen :-)

   Ps. der er neongarn i aldi til syv kroner pr nøgle :-)

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg har kigget i mine genbrugs butikker og de har intet.. Tænker at der må være nogen som hamstre det.. :D

   Kan godt se det gode med firkanterne, men samtidig skal jeg jo så sætte dem sammen.. :D
   Tænker at jeg en dag alligevel vil prøve lave begge slags..
   Jeg synes ikke akryl garn er så lækkert at røre ved som feks bomuld..
   Jeg er nok ret følelses forstyrret på det punkt.

   Slet
 2. De tæpper, jeg hækler lige nu, da hækler jeg firkanterne sammen i sidste runde - så der ikke er noget at hækle sammen til sidst :-) Jeg har en opskrift på det - men du kan sikkert også finde det på youtube, hvis du søger på noget med granny squares selvfølgelig - og så "join as you go". Det er i hvert fald det, der står i min opskrift :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tanke havde jeg så ikke lige tænkt, lyder jo super smart.. mit problem er lidt at jeg nok er lidt farve-forstyrret.. Ville gerne ligge et mønster første.. :D Jeg er mega besværlig.. ha ha

   Slet