google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Knæk Cancer Aften - Det stopper ikke her.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. oktober 2014

Knæk Cancer Aften - Det stopper ikke her.

Dagen i dag har været super. Vi har holdt brunch fødselsdag, for Søren og det gik super godt. Jeg nåede faktisk slet ikke at tage nogle billeder, sådan går det, når man hygger sig i godt selskab. Tak til jer som var med, det var så dejligt at se jer.

Eftermiddagen gik med at ryddet lidt væk og så fik vi begge en velfortjent Morfar. Jeg vågnede kl 18 helt rundtosset, men hold nu kæft det var velfortjent. Søren var på aftensmad's-holdet. Han lavede et par håndmadder til os hver. Han tændte lys og prøvede at score mig. Faktisk score han mig hver eneste dag. Han gør mig helt ubeskrivelig lykkelig. Elsker dig <3

Aftenen er gået med Knæk Cancer showet på TV2 og det er netop slut. Jeg har fuldt så meget med på de sociale medier, som jeg overhovedet kan og prøvede ihærdigt at lokke lidt flere, til at støtte vores #DKBloggersKnækkerCancer indsamling.Showet var for mig meget kærligt, utrolig rørende og jeg synes stadig jeg mangler at fortælle min historie, men det må blive et et andet indlæg. Vi har jo alle været i berøring med Kræft, på en eller anden måde og det har jeg selvfølgelig også. Jeg har brugt alle mine kræfter i denne uge, på at få bloggere med i vores indsamling. Det er ikke helt nemt at nå det hele, når man render rundt med sådan en dum hånd. Burde nok også ha holdt hånden mere i ro. Jeg kommer hele tiden til at bruge hånden.


Det her beløb er altså alt for nice. Jeg synes det er utrolig at vi her i Danmark er så seje og at vi sammen kan samle så meget ind, er jo overdrevet. Jeg ved ikke om i er klar over det, men det stopper jo egentlig ikke rigtig her. Vores #DkBloggersKnækkerCancer Indsamling køre helt til d 14/11, så der er rigtig god tid endnu. Vi er lige nu 41 Bloggere som er med til at sprede budskabet og som forstætter helt til d 14/11 med at samle ind. Hvis du er nysgerrig efter hvor meget vi har samlet ind, i vores Gruppe Indsamling, kan du Klikke Her - #DKBloggersKnækkerCancer.


 Vi har netop også oprettet en Facebook gruppe, så håber alle har lyst til finde os derinde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar