google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Zombie-Søndag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. oktober 2014

Zombie-Søndag.


Her i hytten har der godt nok været rigtig død-stemning, det meste af dagen. Jeg stop op ved 9 tiden, men gik direkte ind på sofaen og ca en time senere, sov jeg igen. Vågnede ved 12 tiden og var helt rundtosset. Kunne mærke at søvnen havde været god for mig, men kunne slet ikke vågne. Prøvede med et langt varmt karbad, men det virkede hellere ikke rigtig. Klokken er 23 nu og jeg føler mig stadig zombie-agtig. Kan ikke finde ud af, om det er fordi jeg er i underskud af søvn eller om det er vintertiden.

Eftermiddagen er gået med sofa og tv, men Søren nåede også at lave vores græskar. Vi har de sidste par år, haft en tradition i hans familie. Vi har lavet græskar sammen og spist lidt mad. Det kunne desværre ikke rigtig lade sig gøre i år, men Søren synes alligevel, vi skulle ha et. Jeg kunne desværre ikke rigtig hjælpe så meget til, men han klarede det så fint selv. Motivet minder mig om en eller anden flagermus, fra en gammel tegnefilm. Kan slet ikke komme i tanke om, hvor det er fra. Hvis i er nysgerrig efter at se, det vi lavede sidste år, Kan i tjekket indlægger - Halloween Hygge.

Til aften fik vi bare rugbrød igen og så har vi set 1864. Jeg ved seriøst stadig ikke hvad jeg skal synes om den serie. Der er noget ved den som jeg kan li og samtidig er der en masse som provokere mig. Jeg kan ikke lade være med at se med og bliver nød til at se den færdig.

Nåede også lige at hygge mig lidt med Hr. Hjørdis,  vores ene dejlige lille hamster-trold. Han er fantastisk og jeg nyder virkelig at nusse med dem. Det er ikke alle dage de gider, men når de gør er det helt perfekt.

Det har sku på flere punkter været en lidt tosset dag, men den er sluttet perfekt og det er jo det vigtigste. Nu skal jeg snart i seng, skal gerne være lidt frisk i morgen. Søren har fødselsdag og planen er at vi skal spise lidt hyggelig morgenmad, hygge og kl 14 skal jeg til fys. Efter det tager vi i biffen og så skal vi på Asia og spise til aften. Glæder mig <3

2 kommentarer:

 1. Lyder som en RIGTIG søndag :)

  Tillykke med Søren :) Håber I får en god dag, og at der er lidt mere energi i dag.

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også Søndag.. :D
   Jeg er overdrevet træt pt, mon dog det stoppe igen.. ha ha
   Jeg har de sidste 3-4 dage sover næsten 2 timer til middag hver dag..
   Det ligner mig slet slet ikke..

   Slet