google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tøse-aften i lørdags.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. oktober 2014

Tøse-aften i lørdags.


Det er jo allerede Tirsdag nu, men ville lige smide et par ord omkring min dejlige Lørdag. Jeg fyldte jo 30 år i august, men der blev det meste til fejring med familien. Jeg planlagde dog en rigtig tøseaften men lækker mad og gode drinks. Kunne dog ikke rigtig finde en dato før nu, men bedre sent end aldrig. Det er først gået op for mig nu at jeg ikke rigtig har taget nogle billeder i Lørdags, det ligner mig virkelig ikke. I må derfor nøjes med billeder af mine fine blomster og af bordet. Vi havde virkelig en fantastisk aften og selv om der ikke var stemning for at vi skulle i hegnet, så var det super hyggeligt. Jeg er så glad for at det gik så godt og det virker til at alle hyggede sig. Det er bestemt noget jeg godt kunne finde på at gøre igen, en anden gang. Stort tak til jer som var med og tak for alle de fine blomster.

4 kommentarer:

 1. Hovedsagen er at I hyggede jer, og så er det jo mindre vigtigt at det først blev nu du kunne finde en dato :)

  Lyder ihvertfald som om det var en rigtig god aften :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super aften og nok alligevel godt at jeg ikke endte i hegnet.. Det er sgu så langt op igen.. Ha Ha...

   Slet
  2. Ja, og det kan være svært at komme væk derfra... hegnet har tendens til at sætte sig godt fast i én og hænge fast dagen efter :)

   Slet
  3. Det kan være super sjovt men puhaa det tager jo flere dage at komme sig over det igen.. ha ha.

   Slet