google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Løse ender og forberedelse til lørdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. oktober 2014

Løse ender og forberedelse til lørdag.


Jeg har haft en rigtig god, men også meget aktiv dag. Jeg sov ca 6 timer i nat og når man i forvejen er bagud med søvn, så er det alt alt for lidt. Nå, men de praktiske ting, skulle jo overstås alligevel. Startede med et bad, så handle (lidt for meget), så vaske håndklæder og sengetøj, plukke de sidste tomater, smide tomatplanterne ud, koge jordbær sirup, rydde op, gøre lidt rent osv.. Synes dog det hele har taget lidt lang tid i dag, nogen dagen fare jeg altså lidt rundt om mig selv. Jeg glemmer hele tiden, hvad jeg er igang med eller hvad det er jeg skal huske. Det gode er at jeg alligevel nåede de ting, jeg havde planlagt og lidt til. Det er så skønt at få styr på nogen af de løse ender.

Aftensmaden var en hurtig fryse pizza. Desserten en Blåbær-Muffin. Søren er ikke på toppen og havde advaret mig om at jeg kun skulle sørge for mad til mig selv. Aftenen er gået med at hækle, snakke i telefon med Heidi, se tv og bloggen. Klokken er nu næsten 1 og jeg vil gøre alvor af at kravle i seng. I morgen skal de sidste gøremål ordnes til weekenden. Jeg skal holde tøse-aften lørdag og glæder mig helt vildt. Synes ikke man kan fylde 30, uden en lille tur i hegnet med alle de søde. Kan slet ikke vente.

5 kommentarer:

 1. Lyder som om du har haft nok at se til :)

  Håber I får en rigtig god aften i morgen:)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen gange er det som om alt bare pludselig skal gøres på en gang.. Ha Ha..

   Det er ikke så tit jeg har gæster til spisning, men når det sker skal jeg helst ha ro i hovedet og det får jeg kun når alle de der løse ender er på plads.. :D

   Nu mangler jeg kun at bage desserten, finde en stol og ordne negle. :D
   Glæder mig helt vildt.. Skal virkelig bare smide kontrollen i morgen.

   Slet
  2. Det lyder rigtig rigtig hyggeligt :)

   Jeg kender godt det med at man helst vil have det hele under kontrol inden man skal have gæster :) Sådan har jeg det også selv :)

   Slet
 2. Rigtig god fødselsdagshygge i morgen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Ja jeg er kommet lidt bagud med at svare op kommentarer herinde.. :D

   Slet