google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forstyrret, men med "nyt" hår..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. november 2014

Forstyrret, men med "nyt" hår..

Forstyrret, men "nyt" hår..
Dag i dag har faktisk været ret god, men der kommer ind imellem faktisk også nogle ret voldsomme forstyrrelser. Det fede er at jeg kommer igennem dem og alligevel får en god slutning. Ja og Søren er simpelthen bare en helt ubeskrivelig støtte for mig. Han betyder virkelig alt.

Vi er sgu lidt nogle sløve padder herhjemme for tiden, men synes alligevel vi når noget. Formiddagen gik med at se en film og handle. Handleturen blev forstyrret at angst og andre grimme ting, men vi kom igennem det. Jeg kan virkelig mærke at jeg er udfordret pt, men må tage en dag af gangen. Det er godt nok længe siden, jeg har haft så svært, ved de der almindelig hverdags ting. Heldigvis ved jeg at det kun er en periode og at jeg nok skal komme igennem det.

Jeg lokkede også Søren til at klippe spidser på mig i dag. Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke har brugt en rigtig frisør, i noget der ligner 10-12 år. Normalt hjælper min Mor og jeg hinanden, men hun har vidst ikke rigtig tid pt. Så efter mit bad i dag, klippede Søren da lige et par cm af mit hår. Tror max vi brugte 10 min og må indrømme at han klarede det rigtig godt. Her til aften har jeg så farvet det. Havde ellers besluttet at jeg ikke rigtig ville farve mit hår mere, for ca 2 år siden og har også holdt det. Dog havde mit hår fået sådan et gulligt skær, som jeg var meget utilfreds med. Jeg købte en farve på tilbud i Kvickly til 75 kr og synes selv det er blev ok. Det er en tone mørkere end jeg først havde planlagt, men kan faktisk rigtig godt li det.


14 kommentarer:

 1. Synes det klæder dig rigtig godt det nye hår :)

  Jeg har ikke farvet hår i 3 år tror jeg, jeg satte mig det mål at jeg ville have min naturlige hårfarve tilbage :) og det er jeg egentlig glad nok for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde det på nøjagtig samme måde, problemet er bare at jeg har det røde skær og sommerens stråler har afbleget det.. Det har egentlig været fint indtil nu, men nu hvor solen er væk bliver det lidt gulligt og det er jeg ikke tosset med.. ville helst undgå at farve, men nu måtte det alligevel ske.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Efter jeg havde farvet det nogle gange, så fik det et rødligt skær, som jeg IKKE har kunnet slippe af med uanset hvor mange gange jeg har farvet det efterfølgende... så der var kun tilbage at lade det vokse ud til det hele havde sin naturlige farve :)

   Slet
  3. Farven var sådan set groet ud, men fordi jeg har det rødlige i mine gener, så vil det naturligt blive lidt gulligt.. :D

   Slet
  4. Synes det ser godt ud til dig :)

   Slet
 2. Hvor er det bare flot til dig med det mørke hår <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret tilfreds med det, selv om det er en tone mørkere end det plejer. <3
   Og mange tak.. :D

   Slet
 3. Glædelig 1.advent søde :-) Håber du og Søren får stor hygget jer.
  Du er flot med det nye hår, farven klæder dig meget og giver dine smukke øjne mere dybde :-)
  Jule hilsner fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har faktisk været en okay dag, men er godt nok ved at være træt nu.. :D
   Mange tak for de søde ord, det varmer..

   Knus og julehilsner lige tilbage <3

   Slet
 4. Det ser godt ud :-) Træls, at angsten driller dig så meget pt. Jeg synes nu alligevel, at du er sej :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde..
   Ja angsten fylder meget, men jeg er heldigvis rigtig god til at takle det.
   Jeg synes bestemt også at jeg er sej og jeg gi' ikke op.. :D

   Knus <3

   Slet
 5. Det er SÅ flot med den mørke farve! Jeg ELSKER det! ö!!

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, jeg er også rigtig glad for det.. <3

   Slet