google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fridag med Behandling, Bilka og Forkælelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. november 2014

Fridag med Behandling, Bilka og Forkælelse.

Jeg ville skrive et par af de hurtige, men tænker at jeg har lidt flere detaljer i dag, Jeg prøver at skrive lidt om dagen i punkter. Jeg ved ikke hvor spændende det egentlig er, men nu prøver jeg. :D

Jeg stod op kl 10 og gik direkte ud i karbadet, det er en super god måde at starte sin dag og en ny uge på. Det er virkelig god terapi og jeg nød det så meget. Bagefter fik jeg lidt havregryn og så stod den på lidt oprydning og udluftning.

Kl 12. havde jeg en aftale med min Fysioterapeut. Jeg kom lige til tiden og hun stod faktisk klar, så jeg slap helt for ventetid. Ventetid er virkelig noget af det, jeg hader mest og som let tricker angsten. Hånden har de sidste 2 dage gjort mere ondt, så det er virkelig skod. Hun gav mig igen infrarød og akupunktur behandling og sluttede af med at sætte ny tape på. Hun mener at hvis jeg ikke har det bedre næste gang, skal vi måske overveje hvad der skal ske og om vi skal prøve noget andet og mere drastisk. Jeg skal der over igen på fredag.

Bagefter kørte jeg en tur i Bilka, egentlig mest for at komme lidt ud. Jeg købe et par bluser, shampoo, garnier ansigts skrub,biotex og et frisk bagt brød. Kunne sagtens ha købt mere, men kunne mærke det var lidt farlig at være der i dag, så efter en times tid, måtte jeg væk. Det passede lige med at jeg kunne mødes med Søren og han kunne køre med hjem.

Eftermiddagen brugte jeg på at gemme mig. Det er noget jeg stort set altid nyder om mandagen, hvor jeg har min fridag. Det behøver ikke være lang tid, men bare lidt. Ruller gardinerne ned, slukker lyset og så putter jeg bare på Randi(sofaen) i mørket. 2 timer forsvandt hurtig.

Til aften fik vi Tarteletter...igen. Havde lavet en god stor portion i går, så heldigvis var der også til i dag og en extra bøtte til fryseren. Mums de smagte himmelsk. Lige efter maden fik jeg totalt trætheds krise og ondt i hånden, så jeg måtte lige lukke øjnene i 10 min og prøve at slappe lidt af i hånden.

Søren nåede lige at vække mig til Robinson. Det har egentlig ikke rigtig fanget mig så meget i år, men ved ikke rigtig hvad vi ellers skal se.

Resten af aftenen er gået med damp-bad, lækker turkisk æble te og den ansigts scrub, jeg købte i Bilka. Jeg kom tilfældigt til at se et billede af hudorme i går og måtte straks rejse mig og rense huden. Faktisk har jeg det sidste stykke tid, være lidt angrebet, men jeg passer meget på, fordi jeg også har noget eksem i ansigtet og min hud er meget sart. Nu er den renset og og føles dejlig ren og blød. Ialt har det været en god dag, selv om hånden desværre gør mere ondt.

Fridag med Behandling, Bilka og Forkælelse.

6 kommentarer:

 1. Du behøver ikke at svare på mit spørgsmål, hvis du ikke har lyst - jeg bliver bare nysgerrig på, hvad det er ved ventetid, som trigger din angst? Altså helt konkret? Hvis du overhovedet ved det. Det er ikke, fordi jeg umiddelbart synes, det virker helt uforståeligt - jeg har det selv rigtig svært med tid. Jeg er bare nysgerrig på, hvordan det er for dig :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det meste af min angst handler om kontrol.. hvis jeg sidder i et venteværelse med 10 andre, så aner jeg ikke hvad de 10 personer kan finde på.. Samtidig med at jeg jo ofte er angst for det som jeg venter på skal ske.. og til sidst - angsten for angsten. :D

   Heldigvis er det i dag småting i forhold til hvor slem min angst var da jeg blev syg.

   Du skal endelig bare spørge, jeg er som du måske ved meget åben og lover at svare så ærligt jeg kan. Der findes ikke noget emne jeg ikke kan snakke om..

   Knus <3

   Slet
  2. Det giver god mening.. Og tak for svar! :-)
   Knus og tanker <3

   Slet
 2. Lyder som en rigtig hyggelig dag... indimellem er sådan nogle dage simpelthen guld værd...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god dag.
   En god blanding af afslapning, praktisk og hygge. :D

   Knus <3

   Slet