google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver at ignorer de dårlige påvirkninger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. november 2014

Prøver at ignorer de dårlige påvirkninger.

Dagen i dag har været en af de rigtig svære, men prøver virkelig at ignorer alle de dårlige påvirkninger. Jeg har været igennem en masse følelser, men synes dog, jeg er kommet ok igennem det. Jeg holder fast i de gode beslutninger og kæmper for det gode liv for mig og Søren. Før eller siden må det da lykkedes for mig.

Jeg har i dag været på jagt efter nogle ting til min veninde og hendes søn. Skal hjælpe hende med at flytte på fredag og hun manglede nogle ting. Vi lavede et oplæg på facebook og der er simpelthen så mange dejlige mennesker, som gerne vil hjælpe. Jeg har fundet en del køkken ting, lidt skåle, drikkekopper til hendes søn, børne bøger, puslespil og et par billeder til hans værelse. Glæder mig sådan til at se dem på fredag og hjælpe dem med at komme på plads, i deres nye hjem.

Planen var at jeg ville nå at træne i dag, men hvad gør jeg, glemmer tasken hjemme. Jeg havde ca 15 km frem og tilbage efter tasken, så droppede det. Jeg kørte i stedet for hjem, spiste en æggesandwich og en blåbær muffin til frokost og gemte mig lidt i mørket.

Aftenen er gået med at pakke et par kalendergaver ind, til min dejlige nevø. Jeg gav ham en hjemmelavet pakkekalender sidste år og der skulle jo også lidt pakker på i år. Jeg har selv købt 7 pakker, men ved at min mor og andre også har købt nogen. Tror vi er rundet de 24 pakker og lidt sjovt at de er fra forskellige i hans familie. Man skulle være barn her i 2014. Synes faktisk det er svært at finde nogle pakker, til sådan en lille guldklump på ca 1½ år.

Nu er dagen snart slut og jeg er stadig ret forvirret og har masser af hæklefejl i kysen. I morgen skal jeg heldigvis til samtale på psyk igen, så det glæder jeg mig en del til. Jeg havde egentlig regnet med at det skulle være sidste gang i år, men lige nu er jeg usikker. Vi må se hvordan det går i morgen og hvad vi ender med at aftale. Jeg vil rigtig gerne snart holde mig lidt vinterferie, men lige nu er der mange tanker. Ja førtidspensionister har også brug for at holde ferie ind imellem. Jeg trænger til at slukke hovedet, tankerne, ikke ha en krop fuld af bekymringer og paranoia og bare glemme for en stund. Angsten er hele tiden under huden lige nu og det tager rigtig mange kræfter. Jeg har pt planer i en hel uge frem, men efter det, skal jeg fandeme ha et par sofa dage med hygge og selvforkælelse.

Nu vil jeg læse et par blogs og så er det ellers snart sengetid. Nat Nat og mange tak til alle jer, som pt er så forstående, bakker mig op og acceptere mig. Det betyder meget at jeg har jer <3

6 kommentarer:

 1. Kære Jeanette, du har ret i, at også førtidspensionister har behov for at holde ferie. Indtil du kan det, så håber jeg, at du finder tid til et par dage på sofaen. Og forhåbentlig hjælper dagens samtale på psyk dig, så du kan lidt igen. Sender dig kærlige tanker og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hej..

   Synes faktisk jeg plejer at været ret godt til det, men når jeg har det svært så er det forvirrende...
   Samtalen gik rigtig godt, så det er dejligt.. det er dog pt nogle lange hårde dage..

   Knus<3

   Slet
 2. Det er fandme da utroligt at "han" skal blive ved med at prøve at ødelægge dine dage... håber virkelig snart der kommer en løsning på det, så han bliver stoppet.

  Lyder da bestemt ikke dårligt med sådan en pakkekalender :) ja, det kan godt være svært at finde på nogle små pakker til sådan en lille størrelse.. for de skal jo heller ikke være alt for dyre, når det er til en pakkekalender.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må bare tage en dag af gangen og håbe på jeg en dag får min frihed..

   Ja det er extra svært til sådan en lille gut og synes faktisk ikke jeg har set mange steder i år med feks 10'kr marked.. Men jeg fandt nogen og håber de kan bruges.. :P Søren er faktisk vidst lidt misundelig, men det havde noget været endnu sværere at finde nogen til ham..

   Knus <3

   Knus

   Slet
  2. Jeg har lavet til Bent, og jeg har ikke rigtig haft så svært ved at finde gaver :) det var faktisk overraskende nemt :)

   Slet
  3. Skulle lige til at spørge hvad du har købt.. ha ha ha..
   Hvor er det fedt at du har lavet en til ham.. er det en adventskalender eller hele 24 pakker??

   Knus <3

   Slet