google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Har solgt de gamle mobiltelefoner.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. december 2014

Har solgt de gamle mobiltelefoner.


Den anden dag, da jeg lige skulle finde en kuvert, faldt jeg over nogen af mine gamle mobiltelefoner. De har ligget i den samme skuffe i flere år og jeg har tit tænkt over, hvad jeg dog skal stille op med dem. Jeg kunne pludselig huske at jeg havde set noget i fjernsynet, om et firma der opkøbte gamle mobiltelefoner, satte dem i stand og solgte dem videre. Jeg fandt ialt 6 gamle mobiler frem, dog kun de 5 af dem, som er med på billedet. Jeg gik derefter ind på altimobiler.dk, tastede dem alle sammen ind og den regnede så ud at jeg ville få 395 kr, hvis jeg solgte dem. Det er jo alligevel en del mere end jeg havde fået, ved at smide dem ud. Så jeg fik dem pakket ind og sendt afsted, det kostede mig dog 68 kr i fragt. Skal lige siges at jeg valgte at sende alt tilbehør med, det får man ikke noget for og er helt frivilligt.

Jeg har netop nu fået en mail om at de har modtaget min pakke og at de har overført pengene til min konto. Nu er det jo weekend, så pengene går først ind på min konto mandag. Det er sku da en okay deal.

Har du også gamle mobiltelefoner liggende??

4 kommentarer:

 1. Ja jeg har også gamle mobiltelefoner liggende i en skuffe. Det kan være, jeg skal prøve at tage et kig på den side :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da et forsøg værd.
   Man bliver jo ikke rig, men det er bedre end at smide dem ud..

   Knus <3

   Slet
 2. Ej hvor heldigt! Og lidt lækkert med ekstra penge.
  Jeg smider altid min mobil telefon ud når jeg får en ny, oftest fordi at jeg kun får en ny når den gamle er gået helt i stykker.

  Men det kunne være man skulle købe en derinde fra når datteren bliver gammel nok til at skulle have en telefon.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i dag modtaget 395 kr for de 6 mobiler. De penge er gode her i December. <3

   Men ja, der er mange gode bruge mobiler derinde og måske en god ide til den første mobil..
   Der er sku sååå dyre i dag...

   Jeg har ikke selv købt en mobiltelefon i 4 år.. Jeg er så heldig at overtage kærestens iPhone når han køber ny.. Han har i dag modtager sin iPhone6, så jeg har lige overtaget en iPhone5s.. :P Heldige mig..

   Knus <3

   Slet