google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #12 - Noget jeg savner.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. december 2014

Jule Blog Challenge #12 - Noget jeg savner.

Jeg har tænkt længe over hvad det egentlig er, jeg savner lige nu. De fleste ting jeg er kommet frem til, er meget sentimentale, så dem har jeg i første omgang, valgt at springe over i dag.

Svaret er derfor: Jeg savner at hækle..

Jeg valgte i August at jeg ville lære mig selv at hækle og det gik egentlig rigtig godt, men det tog overhånd. Jeg ødelagde mit hånd og siden Oktober, har jeg slet ikke kunne hækle. Min fys har faktisk færdig behandlet mig, for nogle uger siden, men jeg kan tydelig mærke at min hånd ikke er 100% iorden endnu. Hun sagde at jeg gerne må prøve at hækle bare lidt, så længe jeg hele tiden mærke efter og jeg husker at holde masser af pauser. Jeg har besluttet mig for at jeg i denne uge vil prøver om jeg kan hækle bare lidt.. 5-10 min af gangen, ville lige nu være fint for mig.

Jeg havde endelig fundet noget, som jeg bare blev rigtig glad for og så ender det med en hånd med Karpal Tunnel Syndrom. Jeg håber jeg kan hækle lidt, men nu må vi se. Jeg må passe på og så må jeg se hvad hånden siger til det..

6 kommentarer:

 1. Åhh ja, jeg kender godt til det med noget man har lyst til og så vil kroppen ikke lystre :-(
  Jeg elsker alt håndarbejde: sy, strikke, hækle osv. Men har skader i begge hænder efter ulykken og alle mine fingre sover, så det er nærmest umuligt at være kreativ, selv om jeg har stor lydt.
  Så jeg ved hvordan du har det med den side af sagen. Du må nøjes med at hækle nogle få minutter af gangen og så holde pauser, og se om det kan gå an. Og ellers er det om at finde en ny ting, du bedre kan.
  Jeg ved ikke om du kender læge Carsten Vagn-Hansen men har har mange gode råd og har hjulpet mig og mange jeg kender. Du kan se om han har noget vedr. din hånd på hans hjemmeside: www.radiodoktoren.dk
  Jule hilsner herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver meget langsomt og så må vi se.. Jeg er godt klar over at jeg skal tage det med hånden alvorlig lige nu, hvis det fortsætter skal der nok i fremtiden en operation til.. desværre..

   Jeg har gået til fysioterapi med hånden, så har snakket meget med hende om det.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Vakuum terapi (IVT) skulle hjælp på det også, men jeg kan ikke lige huske om der lægger en behandler i nærheden af hvor du bor.

  Men det er dejlig at høre at din hånd har fået det godt igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder faktisk lidt spændende, jeg har selv fået infrarød behandling og akupunktur.
   Er egentlig færdig behandlet men kan godt mærke at de ikke er helt væk.. Det kommer igen lige så snart jeg bruger hånden lidt for meget..

   Det går den rigtige vej, men det tager tid.. :D

   Slet
 3. Åh, hvor jeg håber, det lykkes for dig og din hånd :-)
  Knus og god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må prøve lidt efter lidt, håber jeg kommer til at hækle godt igen en dag..

   Knus og god weekend til dig også

   Slet