google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg har brugt alle kræfter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. december 2014

Jeg har brugt alle kræfter.

Jeg har været til et møde i Odense til morges, som tog alle mine kræfter og som har sat mig lidt ud af kurs siden. Det gik ellers godt, men det var hårdt og jeg er så træt nu. Bagefter fik jeg mig lidt frokost og så en god morfar på Randi (sofaen).

Nu er jeg vågen igen og slapper bare af. Jeg har den vildeste tinitus og er bare træt. Jeg forsøger at vaske lidt tøj og få lidt styr på mails osv. Jeg har bare ingen kræfter tilbage i min krop.

Det er lidt træls, men resten af dagen skal bare overstås, så jeg kan komme i seng og sove ud. I morgen har jeg en tid ved lægen, hun skal kigge på mit lår. Jeg har en nerve i klemme og har haft det i snart 2 måneder. Men det er også den sidste aftale jeg har i rigtig lang tid. Jeg har haft lidt for mange aftaler, de sidste par uger. 

Selv om det har været en svært dag og jeg lige nu er helt færdig, så er jeg glad og stolt af mig selv. Jeg kæmper og gør det godt. Nu vil jeg læse et par blogs og måske spille lidt Sims4.  :D

2 kommentarer:

 1. Hahaha jeg er færdig af grin over at jeres sofa hedder Randi, det er go humor! :D

  Hvad synes du om sims4? har ikke spillet det særlig meget, fordi jeg nok desværre er lidt skuffet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha.... det høre jeg faktisk tit.. Det er en kammerat der har døbt den i en brandert og det har bare hængt ved siden..

   Jeg er meget blandet omkring Sims4.. jeg vil ha mere.. Jeg synes hurtig man bruger lang tid på at gøre dem tilfreds.. altså sove, spise osv.. det fylder lidt for meget.. Jeg tænker at der kommer flere ting med udvidelserne, men hvor bliver de af.. Jeg synes dog det er fedt med det nye galleri og at man kan dele sine simmer osv.. men jeg mangler stadig rigtig mange ting.. Håber snart der sker noget.. :P Jeg ved dog at der skulle være en del hemmelige ting i spillet og dem overvejer jeg at udforske..

   I starten synes jeg det var fedt, men nu er jeg faktisk også lidt skuffet.. vil som sagt gerne ha mere. :D

   Knus <3

   Slet