google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #10 - 10 Personlige Jule-facts.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. december 2014

Jule Blog Challenge #10 - 10 Personlige Jule-facts.

1: Jeg drømmer hvert år om at finde Julefred.
2: Julen er utrolig svært for mig, men øver mig.
3: Jeg elsker den klassiske og traditionelle Jul.
4: Tror ikke jeg skal til nogen julefrokost i år.
5: Sender julekort hver år, 12 blev det til i år.
6: Jeg elsker at pakker julegaver ind.
7: Jeg laver næsten altid Ris a la mande.
8: Yndlings Julesang - All i want for christmas.
9: Jeg eeeeeelsker ande-steg. :P
10: Hjerternes fest, for min Prinsesse.

Disse hjerter lavede jeg til min dejlige prinsesse, for ca 2 år siden. Desværre nåede jeg aldrig at gi' hende dem. Hun fløj op på en lyserød sky, den vinter og fik sine smukke vinger. De er nu en del at mit julepynt og nok den ting, der betyder mest. Jeg tænker på hende, hver eneste gang jeg går forbi dem. Ind imellem blafre de lidt rundt og så er min tanke - mon der går en engel igennem stuen?

Min dejlige Prinsesse jeg savner dig helt ubeskriveligt og jeg glæder mig oprigtig, til vi en dag skal mødes igen. Jeg ved du er hos mig og jeg kan mærke dig tæt på, her i julen. Pludselig er hjerternes fest noget helt andet for mig. Jeg håber du kommer endnu tættere på her i Julen, jeg lover dig Jule fred og hygge, hvis du gør. Måske jeg kan lokke med et stykke lagkage eller et kram. Ville ønske vi kunne snakke til den lyse morgen og jeg ville gi' alt for at høre dig grine.<3

P.S: Kære Prinsesse, kan du ikke lige smide din adresse, jeg vil så gerne sende dig et julekort. <3

4 kommentarer:

 1. Det var en sød hilsen og et godt minde for din prinsesse i himlen :-)
  Jeg er sikker på, at vi alle møder alle vores kære når det dag oprinder, indtil da må vi have dem i vore minder og værne godt om dem.

  Juleknus fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og jeg er sikker på du har ret.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg kan nikke genkendende til mange af de punkter, du beskriver - helt ned til antallet af julekort :-) Eller nej, nu når jeg sidder og skriver kommentaren, er det vist alligevel ikke helt rigtigt. Nå, men det var tæt på - og kommentaren skulle du have alligevel :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker kommentarer så det er helt okay... Du kan jo altid prøve at lave din egen top 10 ;)

   Knus <3

   Slet