google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #22 - Glæder mig til.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. december 2014

Jule Blog Challenge #22 - Glæder mig til.

Ja først og fremmeste glæder jeg mig til at min veninde Heidi, kommer og besøger mig i dag. Jeg har ikke set hende i 1000 år, føles det som om. Det må være over et år siden, vi sidst rigtig så hinanden. Hun bor i Kbh og det er desværre rigtig langt væk for mig. Vi er dog gode til at snakke i mobil og på skype. Vi snakker sammen ca et par gange om ugen og er der altid for hinanden, på trods at afstanden. Vi kan være nogle rigtig møg kællinger, men det er netop det som er så fantastisk. Jeg elsker at jeg føler mig fri i hendes selskab. Jeg behøver ikke pakke noget ind. Glæder mig helt utrolig meget til at tilbringe nogle timer sammen med hende i dag.

Ud over det så glæder jeg mig virkelig meget til Juleaften, til at finde julefreden i kirken, til at hygge med familien, spise lækker and og gaverne. Jeg er glad for at vi kun skal være 5 til Juleaften i år, det er helt roligt og lige hvad jeg trænger til. Dog kommer jeg til at savne resten af familien rigtig meget.

Ja og som jeg skrev den anden dag, så glæder jeg mig fandeme også til det hele er overstået. Min krop at mættet og jeg trænger til ro. Der er for mange tanker i forbindelse med sådan en Jul og det har virkelig kostet kræfter i år. Jul handler jo ikke bare om juleaften mere, der er en masse forberedelser og det fylder jo pludselig flere uger. Det sætter min kontrol på prøve hver eneste år.

2 kommentarer:

 1. Maria og jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag med din veninde :-)

  Jule knuser herfra.
  Maria & Tina med "En verden af kunst" på www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. vi har hygget os rigtig meget og håber også i har haft en god dag.
   Jeg har fået det fine brev i dag.. Mange tak..

   Kæmpe Kram herfra.
   Jeanette

   Slet