google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets Første Dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2015

Årets Første Dag.


Årets første dag har været fuld af følelser, jeg har rigtig mange tanker, men heldigvis fylder de gode aller mest i dag. Søren støvsugede og var nede og rydde op efter nytårsknaldet. Jeg grillede imellem tiden et par pølser og brød. Det var nu alligevel godt at vi ikke kunne spise dem som natmad. De gjorde mig rigtig godt, som Brunch i stedet for.

Det meste af dagen er gået med af hænge på sofaen, vaske noget tøj, årets første bad, batmand og arvingerne i tvet. Aftensmaden stod på rester og chips til dessert. Det endte så også med natmad's dessert senere. Jeg har længe haft den vildeste lyst til pandekager, så fik den tanke at jeg ville starte årets anden dag, med pandekager. Så kl 00.00 gik jeg igang. Pandekager med daim-is var en perfekt måde at komme til dage 2 på.

Nu er klokken 03.07 og jeg føler mig på ingen måde træt. Min søvn er virkelig ikke-eksisterende lige for tiden, men gode råd er dyre. Jeg har prøvet alt, men intet virker. Jeg har jo i december taget noget indslumringsmedicin, men det virker ikke mere. Jeg besluttede mig for at læse lidt om netop det medicin og fandt frem til at man faktisk, kan få mere angst, blive paranoid osv når man stoppede. Det kan muligvis være det jeg mærker noget af pt, i takt med at jeg jo har det rigtig svært. Jeg kan ikke rigtig læse mig til, hvor længe disse bivirkninger vil fortsætte. Lige for tiden vågner jeg ca hvert 20 min, når jeg prøver sove, det er utrolig udmattende. Samtidig har jeg en del mareridt som driller. Jeg har netop besluttet at jeg de næste par uger, ikke gider lade mig stresse af søvn. Jeg må sove, når jeg er træt (hvis jeg kan) og ellers må jeg være vågen. Det betyder så at jeg nu ligger vågen, men fuck det. Jeg gider ikke hidse mig op over det mere.

Nu vil jeg forsøge at geare lidt ned, oven på en masse blandede december oplevelser. Det har været en rigtig hård tid, men tror jeg er på rette spor. Jeg har det stadig svært, men jeg føler at der er ved at komme mere ro på nu. Det betyder at jeg kan begynde at få slappet af, finde mig selv og arbejde med alle følelserne. Planen er at jeg de næste par uger, vil gå lidt i koma og ved hver eneste chance jeg får, vil jeg selvfølgelig prøve, om jeg kan være der lige så meget for Søren, som han er for mig. Vores forhold betyder alt og vi er gode sammen, fordi vi altid er der for hinanden.

En anden ting er at jeg også skal igang med at spise sundere og bevæge mig mere. Jeg får måske ikke det store vægttab, de første par uger, men håber jeg finder overskud, efter jeg har fået slappet lidt mere af. Jeg vil rigtig gerne tabe mig, men jeg ved også at det er utrolig svært, når jeg har det så skidt psykisk. Det skal dog ikke holde mig tilbage for at prøve mig lidt frem.  

Jeg vil nu slutte dagen med denne sang, jeg lige faldt over på Twitter. Ja og bagefter vil jeg børste tænder, kravle i seng og se om ikke jeg kan gå i koma denne nat.

6 kommentarer:

 1. Hej Jea, har du prøvet hypnose mod søvnforstyrrelserne? Hypnose hjalp mig med at blive min mælkeallergi kvit ved at finde årsagen til den og idag er jeg nået til at kunne spise både ost og til en start - laktosefri mælkeprodukter som jeg ellers ikke har kunnet røre i årevis!

  Du er velkommen til at smide en mail hvis du har lyst til at høre mere på homemade@hotmail.dk :-)

  Og ellers godt nytår ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige hypnose har jeg ikke prøve, ikke fordi jeg ikke vil, men har ikke rigtig råd synes jeg. :D

   Men du må da gerne fortælle lidt mere om det hvis du har lyst..

   Knus og Godt nytår <3

   Slet
 2. Nej, det nytter ikke at blive vred over ikke at kunne sove. Jeg har ind i mellem selv døjet med søvnpro
  blemer. Og har stadig svært ved at falde i søvn.
  Det har hjulpet at acceptere, at sådan er det, Men også faste vaner omkring sovetid hjælper. Det sværeste er, hvis jeg ligger for længe uden at sove.En af mine faste vaner er at læse i en bog, indtil øjnene er ved at falde i. Så slukker jeg.
  Også motion hver dag hjælper. Ikke hård motion, bare en gåtur er fint.

  Men alle de råd har du nok hørt mange gange før. Man skal selv finde det, der hjælper.

  Godt nytår til dig og Søren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Normalt ved jeg faktisk godt hvad der virker, men det er som om min situation denne gang er en helt helt anden og så er det som at starte forfra. Så skal man igen finde frem til det som virker. Lige nu virker intet men det er fordi min krop er stresset og i alarmberedskab.. Jeg er sikker på det bliver bedre fra mandag når det er hverdag igen..

   Håber du er kommet godt ind i det nye år..
   Knus <3

   Slet
 3. Synes den der hotdog ser lidt for god ud... dårlig karma at smutte ind og kigge på sådan et billede på den her tid af dagen, når jeg er så sulten....

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry Søde... Jeg kom selv lige til at kigge en extra gang og nu er jeg også sulten.. Hmm.. Dumt her klokken 04.40 om natten..

   Slet