google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En rigtig søndag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. januar 2015

En rigtig søndag.

Ja, her har det virkelig bare været en rigtig søndag. Sov længe og da jeg stod op, gik jeg faktisk direkte ind på sofaen og sov videre. Jeg fik ikke engang morgenmad eller noget. Vågnede først kl 14 og så var det ellers ud i et bad og finde noget mad.
Havde nogle hjemmebagte havregryns boller i fryseren, så de røg i ovnen. Lavede også noget juice og fandt lidt yoghurt frem til mig og lidt skyr til Søren. Hedder det stadig brunch, hvis klokker er 15, inden man serveret det.. ha ha..

Eftermiddagen gik med at se film og slappe helt af. Lyder det kedeligt, det er det nok også lidt, men det var lige hvad vi trængte til. Nu er weekenden slut og jeg fatter virkelig ikke, hvor den fløj hen.

Jeg har en plan om at jeg skal ha lidt motion her i den nye uge. Enten cykle lidt eller få trænet for første gang i år. Jeg ville ønske, det var let for mig, bare at tage ind og træne, men for mig kræver det virkelig at jeg er rigtig klar. Jeg har haft en virkelig hård December og det fylder stadig meget. Hvis jeg gerne vil bruge min sunde fornuft og få det bedre, så er jeg nød til at lytte til mit sind og min krop. Nogen dage er gode og nogen dage er dårlige, det er helt okay. Det vigtigste lige nu, er at jeg holder fast i den sunde kost, i de gode tanker, sover det jeg kan, så skal træningen nok komme helt af sig selv.

Generelt sker der ikke der helt store, her hos mig for tiden. Jeg prøver at få en god hverdag til at fungere. Kæresten går på kursus, så jeg prøver at aflaste ved at handle, laves mad osv. Rigtig husmor agtig. Har også planer om at få sorteret lidt i mit tøj igen og få gjort ordenlig rent i denne uge. Det ville altså også bare være lettere, hvis min søvn snart ville te sig. Jeg må prøve tage lidt af gangen og huske at gi mig selv noget ro og fritid ind imellem. Tænker at det bliver bedre, når jeg får Decembers forstyrrelser mere på plads og på afstand. Prøver virkelig at håndtere den stress, som stadig sidder i mig, men det er svært. Jeg øver mig og gør mit bedste, det er det vigtigste..

Tager åbenbart kun mad billeder i disse dage, så i får lige et mere.. Ha Ha.. Håber ikke det er for kedeligt. :D

Jeg har i dag lavet wok til aften, med grøntsager, skinketern og glas nudler. Det er faktisk første gang, jeg prøver med skinketern og glasnudler. Jeg er ikke tosset med de der glasnudler, de høre vidst kun hjemme i forårsruller. :D

Ja og så ringer min veninde Heidi midt i at jeg er ved at skrive dette indlæg, så nu kom jeg helt fra den. Klokken er 3 og jeg må vidst hellere overveje at geare lidt ned og kravle i seng..

Håber i alle sammen har haft en skøn weekend og får en god start på den nye uge.. Nat Nat.

2 kommentarer:

 1. Det vigtigste er, at du lytter til din krop. Det er jo kun dig, der kan mærke, hvor din grænse går.
  Bliver helt lækkersulten af at se din lækre mad. Uhm - det er længe siden, vi har fået hjemmebagte boller. Vi prøver at holde mager januar - efter julens slikkeri, skal vi lige tilbage på kursen igen. Ikke slankekur - slet ikke - bare tilbage til ordentlig kost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig hele tiden at lytte til mig selv og bruge min sunde fornuft.. Synes faktisk det går bedre end forventet. Og jeg er også ved at blive ret glad for mange af de sunde ting.. nu skal jeg bare blive ved og holde det gode stil..

   Knus <3

   Slet