google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Frisk luft og solen i mit ansigt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. januar 2015

Frisk luft og solen i mit ansigt.

Sov kl 5, stod op kl 12. Ja min søvnrytme er pisse skæv for tiden, men de timer jeg sover, er virkelig gode. Jeg var træt da jeg stod op og da jeg så det var snevejr, var jeg lige ved at gå tilbage i seng. Jeg kastede lidt morgenmad i hovedet og pludselig var alt sne væk og solen skinnede ind. Jubii....

Jeg fik hurtig skrevet en indkøbsseddel og gjort mig klar. Op på cyklen og deruda.. Ha Ha..

Jeg fik handlet og det blev faktisk også til en cykeltur på ca 9 km. Luften var frisk og solen føles fantastisk i mit ansigt. Fik da også turfet et par zoner. Det var virkelig skønt og der er bare med at nyde det, når chancerne er der. Jeg glæder mig allerede til foråret rigtig kommer og jeg virkelig kan komme ud og cykle. Jeg har på ingen måde fortrudt at jeg brugte mine fødselsdagspenge til en ny cykel. Elsker den.

Jeg forsøger mig stadig med at holde den sunde stil og synes det går okay, med at bruge den sunde fornuft. Min krop skriger efter sukker, men jeg har faktisk ikke rigtig fået noget sukker. Jeg fik et par stykker slik i biffen i går, men det er sådan set også det. Jeg synes faktisk jeg er ret sej.

4 kommentarer:

 1. Sejt gået! Ville ønske jeg havde dine "n...er" ;)

  SvarSlet
 2. Ja - det er godt nok nogle skæve sovetider. Men sådan er det, når man ikke kan falde i søvn. Det må da hjælpe med motion og frisk luft. Og sååå længe sov du da heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skæve men det vigtige er at jeg får noget søvn, det gjorde jeg slet ikke i november og december.

   Min krop er lidt anderledes, den reagere ikke altid på samme måde med motion og frisk luft. Jeg bliver ofte mere frisk af det, så det er virkelig en fin balance.

   Knus <3

   Slet