google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ønske Bræt 2015.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. januar 2015

Ønske Bræt 2015.

Jeg så at Louise tidligere havde sådan et Wish-Board på sin blog og havde virkelig lysten til at lave et, men synes også det var noget af et projekt at kaste mig ud i. Louise lokkede dog og spurgte om vi ikke begge to skulle lave et. Ved Nytår havde jeg skrevet et par ønsker for 2015, men synes alligevel at sådan et Wish-Board aka Ønske Bræt, er en sød måde at gøre det på, så jeg kastede mig ud i det. Nu er jeg jo ikke noget kæmpe grafisk geni, så det er ret primitivt. Kunne sikkert godt ha brugt mere tid på det, men er egentlig godt tilfreds med resultatet.


Jeg har desværre ikke nogen farve patron i printeren lige nu, men planen er at det skal printes ud og hænges op på køleskabet. Må lige få købt en farve patron, en af dagene :D

Hvis du synes det er en sjov ide, så synes jeg da bestemt du skal kaste dig ud i at lave et selv og hvis du gør, så vil jeg meget gerne se og høre om det..

14 kommentarer:

 1. Åh Jeanette, hvor er dit ønskebræt bare blevet SÅ godt med super gode ting på <3 Og hvor har du fået lavet det super flot - det er sandelig en hel anden klasse end min liste :-D

  Kære Jeanette, du skal have hjertelig tak, fordi du ville lave det her sammen med mig, for det var årsagen til, at jeg fik lavet det i år. Hjertelig tak for hjælpen <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak, jeg er som sagt ikke et grafisk geni, men ud fra mine evner er det da blevet okay.. :D

   Det er bare sjovere at lave ting sammen, så det skal du ikke takke for, det gjorde jo også at jeg selv fik lavet det.. Det er jeg ikke sikker på jeg havde fået gjort hvis det ikke var fordi vi gjorde det sammen. Så det er jo ren win win.. ha ha ..

   Krammer <3

   Slet
 2. Det er bestemt en god ide, og grafisk eller ej så har du da gjort dig umage kan man se og jeg synes den er blevet fin bare med kombinationen af farver og skrifttyper. Det er også mangd gode ting du har med, særligt den med at leve IRL tror jeg der er mange bloggere der bør huske på - jeg ved jeg bør. Jeg har faktisk ogsp gang i sådan et inspirations board for mine mindre konkrete mål og forsæt for dette år. Men selvom jeg ved hvad den skal indeholde har jeg ikke fået gjort det færdigt tidligere. I dag kunne måsje godt være en god dag til det, så måske tager jeg dit forslag som en reminder, så jeg også kan fremvise en i aften :D Så kan min design-tilføjelse måske blive klar i samme ombæring :D

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for den fine kommentar, synes også det gik okay, selv om jeg ikke er så god grafisk.
   Håber du får lavet dit, glæder mig til at se :D

   Knus <3

   Slet
 3. Synes det er en rigtig god idé at lave sådan en og så hænge den op på fx. køleskab eller et andet sted, hvor man helt sikkert ser den flere gange om dagen...

  Har slet ikke overskud til selv at gøre det lige nu... ved godt hvilke mål/ønsker jeg har for 2015, men lige det med at få det ned på papir... ja...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal helt sikkert ha købt den printer patron så jeg kan få det op at hænge og kigge på det dagligt, jeg er sikker på det kan hjælpe mig med at holde den gode still :D

   Jeg havde sådan set heller ikke regnet med at jeg havde kræfterne til at få det lavet, men fordi jeg ved nytår havde skrevet nogle af mine ønsker for det nye år, så kastede jeg mig ud i det.

   Knus <3

   Slet
 4. Superfint ønskebrædt. Rigtig god idé. Også at hænge det op et synligt sted, så man hele tiden holder de gode ønsker op for én selv og minder én om retningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ret god til at huske mig selv på hvad mine mål er og hvilken vej jeg gerne vil, men det var en sjov leg alligevel og glæder mig til at få det printet ud og hængt op :D

   Slet
 5. Super fin blog, fortsæt dit gode arbejde!
  - Følger dig nu på bloglovin, håber vi kan følges ad :-)

  //www.najanord.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og tak for kommentaren.. :D
   Lækkert, jeg skal nok lige kigge forbi din blog også..

   Knus <3

   Slet
 6. Nu prøver jeg igen. :)

  Smart idé med sådan et Ønske Bræt! Efter at jeg har set jeres kommer idéerne frem til mit eget. Men jeg ved ikke helt om jeg får lavet et. Men jeg tager hatten af for jer :)

  Jeg er helt vild med dem du har fundet frem. Både dem med sundhed, at du skal have det sjovere og den med Irl. Specielet er jeg helt vild med den med IRL. For jeg tror at det er vigtig for os bloggere at finde en balance med irl livet og bloggen, så det ikke er bloggen der overtager ens liv.

  Jeg håber at du får et fantastisk år <3

  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiii... jeg fik din kommentar, det er sku sært de andre ikke er gået igennem.. :D

   Dejligt at du synes om mit Ønske Bræt og jeg kan kun sige: Gør det..
   Skal vi sige at du har en uges tid til at lave det, så holder jeg øje med dig..
   Vil nemlig rigtig gerne se dit :D Ha Ha..

   Knus <3

   Slet
  2. Det var godt at den endelig kom en :D Det kan være at jeg har været forhurtigt med den første.

   Javel. Hvor du ond :P Men okay jeg tager din udfordring op. Så må vi se, hvordan det ender med at se ud.

   Kram <3

   Slet
  3. Kun lidt ond, men på en meget kærlig måde.. :D
   Dejligt at du alligevel tager udfordringen op, jeg glæder mig til at se

   Knus <3

   Slet