google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Smuk Søndag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. februar 2015

Smuk Søndag.

Det har simpelthen bare været sådan en dejlig weekend og vi har rigtig fået hygget. I dag har også været en lidt aktiv dag. Efter morgenmaden besluttede jeg at jeg da lige kunne cykle en lille tur, imens Søren ordnede akvarier. I det jeg stiger op på cyklen begynder det at sne, men det skal da ikke slå mig ud. Jeg fik cyklet en tur på 5,7 km og hvis min mobil ikke var gået ud midt i det hele, hvad jeg nok taget 2-3 km mere, men dem har jeg så til gode.

Et bad, et stykke rugbrød og så var vi ellers på vej til Odense. Vi manglede lige lidt hamster foder og et par små fisk. Det blev til 10 små fisk og nogle rejer.. Der skal jo lidt nyt i akvarierne engang imellem og det er efterhånden længe siden, vi har købt noget. 

På vejen hjem fra Odense havde vi bare en smuk himmel, vi aftale derfor at vi hurtig ville handle, bage lidt knækbrød og så kunne vi sætte kursen mod havet. Jeg har længe gerne ville se lidt vand og en smuk solnedgang. Jeg elsker virkelig solnedgange og øv, vi kon desværre 1 minut for sent. Himlen var dog vidunderlig alligevel :D


Det var skønt at se himlen folde sig ud og ja vi er på rette vej mod forår og jeg glæder mig. Ja og selv om vi kom forsent i dag, så er jeg sikker på vi nok skal nå mange andre solnedgange i 2015. Kan næsten ikke vente. Kom bare an.

Efter en lørdag med cola, fed mad og dessert var det i dag tid til at vende tilbage til det sunde. Det er utrolig at man så hurtig mærker at kroppen har fået usundt. Har følt mig oppustet og trænge bare til noget sundt igen. Det blev til stegt kylling, salat, avokado, tzatziki og grov flute. Det smagte vidunderligt og var alt det min krop havde brug for.

Nu er klokken mange og weekenden er slut. Hvor blev den lige af, synes dagene forvinder for mig pt. I morgen starter en ny uge og jeg glæder mig. Håber i har haft en dejlig weekend og kommer godt ind i den nye uge.. Nat Nat.

2 kommentarer:

 1. Sikke en smuk himmel efter solnedgangen. Det er en ren lise for sjælen at få sådanne billeder ind på nethinden. Det gør i hvert fald mig godt. Så smukt!
  En dejlig varieret weekend, du har haft. Ja - kender godt, når kroppen protesterer over noget usund mad og kræver noget bedre. Det er vel ikke helt dårligt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker det også og suger så meget til mig som jeg overhovedet kan.. Det er så smukt :D

   Det er faktisk rart at jeg er begyndt at mærke min krop lidt mere og at den fortælle mig hvad den er glad for og hvad den ikke har så godt af..

   Knus <3

   Slet