google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Snevejrs Mandag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. februar 2015

Snevejrs Mandag.

Det meste af min Mandag har jeg brugt på sofaen. Da jeg stod op, fandt jeg kæresten i stuen med mavepine. Vi fik lidt morgenmad og så en film, eller jeg så faktisk 2 film. Total hygge.

Planen var oprindeligt at jeg ville ind og træne i dag, men valgte at blive hjemme ved kæresten og hygge. Han måtte dog lige ha en Morfar og samtidig var det stoppet med at sne. Jeg sprang derfor på cyklen og tog 6,4km på 31 min. Det er ikke specielt hurtig, men det var glat nogen steder og jeg turfede samtidig. Når man turfer, skal man ind i en zone og stå stille, til den siger Zone Taken. Elsker virkelig den app og den motivere mig virkelig til at komme ud og bevæge mig lidt. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har cyklet om vinteren i sne. Jeg var lidt bekymret for om jeg ville vælte, men jeg klarede den sku. Heldigvis er de fleste veje og cykelstier blevet fejet og saltet.

Ud over at det har været en rigtig hyggeligt dag, så er jeg også røv forvirret i disse dage. Jeg har svært ved at samle mine tanker og sætte dem sammen. Jeg har også utrolig mange løse ender. som svæver rundet om hovedet på mig. Jeg ved det bare er en periode og at der nok skal komme mere ro på, men hold op, hvor er det udmattende. Det gode er at jeg nu er igang med 2. måned, i det nye år og jeg formår stadig at bruge min sunde fornuft. Jeg er stolt af mig selv og jeg bliver mere og mere motiveret, for at komme under de 100 kg. Det er "kun" 8,5 kg, det må altså kunne lade sig gøre, jeg har jo gjort det før.

6 kommentarer:

 1. Det der Turf lyder spændende - Hvad hedder app´en ?
  God bedring til kæresten ;-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg er blevet grebet af turf..
   Den hedder vidst turfgame - outdoor addiction - du kan finde den her: http://turfgame.com/info

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg er blevet helt vildt nysgerrig og ville gerne være med - gudskelov du satte link ind - ellers havde jeg aldrig fundet den ;-) Tak <3

   Nu kan jeg snart være med :-D

   Knus <3

   Slet
  3. Hvor er det du bor henne???

   Jeg kan kun sige at det er en god motivation for mig.. og hvis man kan lokke nogen med man kender er det endnu sjovere.. :P

   Hyggeligt at du vil være med, men husk nu at pas godt på dig selv..

   Knus <3

   Slet
 2. Når bare du bliver motiveret for at komme ud og røre dig, så er det jo ligegyldigt, hvad der for dig til det. Jeg bruger Endomondo - et motionsprogram, der tracker mine ture og antal km. Det virker for mig.
  Jeg ved ikke, hvad der gør dig forvirret, men det lyder til, at du har prøvet det før? Det lyder også som om, at du gør, hvad du kan. Og så må det jo bare falde på plads på et tidspunkt.
  Hæng på med dit mål. Du kan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger faktisk også altid endomondo, men det er turf som får mig op af sofaen og ud af døren. :D

   Der ar mange ting som forvirre mig både ting som er private, men de største handler om at jeg skal ha genforhandlet min pension og at jeg skal afsluttes på psyk.. der giver virkelig nogle forstyrrelser og tanker..

   Knus <3

   Slet