google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Simcity og en krop der skriger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. januar 2015

Simcity og en krop der skriger.

Jeg har i et par uger nu, spillet simcity på min mobil og flere gange overvejet om jeg skulle købe det rigtige spil til min pc. I lørdags opdagede jeg så at det kun kostede 130 kr for complete edition, så det var jeg nød til.

Jeg har spillet det 2-3 gange nu og er virkelig overrasket over hvor avanceret det spil er. Der er såå mange muligheder og så mange nye ting man skal lære. Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke har spillet Simcity i noget der ligner 15 år. Var ellers stor fan dengang. Jeg er bestemt også fan i dag, men jeg er nød til at spille mere, for at lære det hele at kende.

De fleste vil måske synes at det er tidsfordriv og lidt kedelig, bare at bygge en by. For mig handler det ikke så meget om spændingen, i et spil. For mig handler det om, hvordan min krop reagere imens jeg spiller. Jeg havde jo set at simcity spillet på min mobil, virkelig kunne hjælpe mig til at finde noget ro og til at slukke for nogle tanker. Det er stort set grunden til, jeg valgte at købe det til min pc også. For mig er det på ingen måde tidsfordriv, men en måde at finde noget ro på, så jeg har lettere ved daglig dagen.

Jeg har lige slukket for spillet og stener bare noget tv. Min krop skriger allerede efter cola, kage, slik og bare sukker generelt. Jeg havde faktisk besluttet at jeg ikke skulle spise her om natten, men et eller andet var jeg nød til at finde. Det blev til lidt frugt og et pølsehorn. Det kan kun være bedre end chokolade, chips og kage. Det gode er at det virkede, min krop skriger ikke mere. Ja og jeg har den holdning at så længe jeg bruger min sunde fornuft, så skal det nok gå. De første dage er selvfølgelig altid de værste. Nu vil jeg putte lidt på sofaen og se noget tv. Der går noget ikke så længe, så skal jeg prøve det der søvn. Nat Nat..

6 kommentarer:

 1. Simcity er et underholdende spil - min datter spiller det også - hun elsker det . Håber du fandt ro og fik sovet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig underholdene.. :D

   Jeg sov ført kl 5 til morges tror jeg, men sov også næsten i 10 timer..
   Jeg gik helt i koma.. Det var skønt..

   Knus <3

   Slet
 2. Det er virkelig fedt, at det kan give dig sådan en ro indeni - jeg elsker sådan nogle spil! Desværre har de der sims agtige spil aldrig rigtig fanget mig - men jeg har været fanget af andre spil på mobilen. Håber snart, at jeg kan blive det igen :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spiller også meget i perioder og der er stor forskel på hvilke spil der "virker",
   Hvilke spil plejer du at spille <3

   Knus :D

   Slet
 3. hvilken version/udgave af sim city spiller du ?
  og ja det er god til at få ligt ro på hvis man har trang til at gøre noget dumt (selvom det ikka altid virker med sim city)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er det som udkom i 2014. :D

   Jeg har ikke rigtig trangen til at gøre noget dumt, der er bare ind imellem alt for mange tanker, som fylder alt for meget.

   Knus <3

   Slet