google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En ret almindelig onsdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. februar 2015

En ret almindelig onsdag.

Der sker ikke det store her i dag, Jeg har sovet længe og så gik jeg faktisk direkte ind på sofaen og sov videre bagefter. Vågnede først kl 13 og så hev jeg mig selv lidt op. Fik ryddet lidt op, luftet ud, redt seng, ordnet vasketøj, tømt opvaskemaskinen og svunget støvsugeren en tur.

Min ryg driller stradig, men tænkte at en gåtur måske kunne hjælpe. Jeg kørte derfor til Odense for at gå mig en god tur. Det blev til ca 6 km.

Da Søren fik fri mødtes vi og spillede lidt Ingress sammen. Ingress er et irl spil ala turf, dog lidt mere avanceret, men sjovt. Det motivere mig virkelig til at komme ud og gå for tiden. For mig giver det bare mere mening at gå en tur, når der er et formål med det.

Jeg spurgte Søren om han havde lyst til en Bagel til aften og den var han helt med på. Vi er virkelig ikke gode til at få lavet aftensmad, når først vi spiller Ingress. Men 40 kr for en stor bagel, det er vel ok. Mætter og smager super godt. Jeg fik en med tun og Søren fik en med pastrami og vi fik begge godt med grønt i.

Nu er jeg tilbage på sofaen og desværre gjorde den gåtur ikke noget godt for min ryg. Jeg har ikke konstante smerter, men det er som om noget sidder i klemme, så når jeg feks skal rejse mig eller bukke mig så spænder det og gør ond. Håber snart det går over igen.

4 kommentarer:

 1. Du fik da luft og rørt dig, selv om det ikke hjalp på ryggen. Det lyder for mig, som om du har brug for en kiropraktor til at sætte noget på plads.
  Ja - kender godt det med ikke at orke at få lavet aftensmad. Jeg har to af børnene boende hjemme - ældste og yngste - og deres pris for at bo her, er at købe ind, betale selv og lave mad én gang om ugen - hver især. det tager presset af madlavningen - og med lidt held laver de også til to dage - så er de fire afteners mad hjemme :-)
  Billig husleje for dem - og vores måde at hjælpe dem på.
  Held og lykke med ryggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for at jeg kom ud og fik luft.. Det var lækkert.
   Tror du har ret, jeg burde nok forbi en kiropraktor, men har kun haft det i to dage nu og havde håbet at det ville gå væk. Jeg tænker at jeg lige ser tiden an weekenden over.. Ellers må jeg finde en.

   Lyder som en kanon aftale i har jer der.. det gad jeg godt.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Er det kiropraktor, du har brug for, skal du ikke se tiden an. Det, du mærker, er når musklerne prøver at kompensere for noget, der ikke er i orden - det tager længere tid, jo længere du venter.

   Jeg får bøvl med ryggen ca en gang om året. Sidste gang kunne jeg nøjes med to behandlinger, fordi jeg kom hurtigt.

   Slet
  3. Jeg tænker at jeg nok lige skal en tur forbi lægen, så jeg prøver lige at ringe til hende mandag morgen. Så må hun beslutte om jeg skal forbi en kiropraktor.

   Heldigvis gør det ikke ondt når jeg bare ligger ned, det er først når jeg sidder eller skal bukke mig ned efter noget.. bare jeg skal tage noget i 3 skuffe i køkkenet kniber det.. Kærester har flere gange i dag måtte hjælpe mig, både med snørebånd og samle ting op jeg taber..

   Slet