google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fuld af forstyrrelser og følelser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. februar 2015

Fuld af forstyrrelser og følelser.


Jeg har det sku ærlig talt lidt tosset på øverste etage i disse dage. Mit liv er en voldsom rutsjebane fuld af forstyrrelser og følelser. Jeg har for længst besluttet at selv om mit liv er snot forstyrret til tider, ønsker jeg ikke at det trækker mig ned. Jeg kæmper for at holde mig oppe og prøver på at holde styr på mig selv. Jeg vil gerne indrømme at jeg hver eneste dag, aller mest har lyst til at kaste det hele fra mig og råbe pik af verden. Jeg er pt meget isoleret fra omverden og den ene dag passer det mig faktisk okay og dagen efter græder jeg snot over det. Er helt klar over at det ikke er sundt at være så isoleret, men samtidig aner jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det. Jeg tolker nok rigtig mange ting forkert og det gør det jo bestemt ikke lettere, men det er virkelig svært, når man ikke føler sig ønsket.

Jeg synes ikke selv at jeg er typen som hele tiden søger bekræftelse, men kan godt mærke at når jeg har det psykisk svært, så mangler jeg det. Søren er fantastisk hvad det angår, men ind imellem har man vel også brug for at høre noget fra andre. Synes lidt at folk er hold op med at spørge mig hvordan jeg har det. Som jeg har nævnt før, så er det nok fordi jeg er blogger og deler meget om mig selv her.

Ja faktisk er det pænt ynkeligt lige her til aften, alle følelserne er på besøg og det sætter for mange tanker igang. Jeg forsøger virkelig ikke at tænke de dumme og triste tanker, men der er vel også en grænse for, hvor længe man kan blive ved med at undgå dem.

Jeg har faktisk ikke lavet en skid i dag. Det vildeste der er sket, var min korte tur ned i byen og hjem igen. Resten af dagen er gået på sofaen. Havde tænkt mig at jeg skulle træne, men min ryg driller. Jeg ved ærlig talt ikke hvad der er med ryggen, men føles som om der er noget der sidder i klemme. Fik også set det sidste af Oscar showet, langt om længe. Jeg må indrømme at jeg synes det var lidt kedeligt i år.

En masse blandet ord og som i nok kan se og læse, så er det hele lidt rodet lige nu. Jeg prøve at trække humøret op og ikke være for hård ved mig selv.

7 kommentarer:

 1. Rigtig mange tanker herfra - håber at du finder ud af at få lidt ryddet op i alle tankerne på et tidspunkt. Kender godt tanke-rod, og det bedste er når det er overstået igen.

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Jeg ved det hele nok skal går, det er bare så indviklet lidt nu. øv

   Knus <3

   Slet
 2. Hmm - nok lidt svært at rydde ud i tankerne. Men alligevel - håber du får styr på dem.
  Tænker på dig.
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Før eller siden skal det nok ske.. det er vejen dertil som er svær.. ;D

   Knus <3

   Slet