google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spontan veninde tur til Vejle.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. marts 2015

Spontan veninde tur til Vejle.

Min tanke var at jeg i dag, bare skulle spænde mig selv fast til sofaen og få slappet helt af.  Da jeg vågnede gad min krop bare ikke stå op og samtidig kunne jeg mærke uroen, boble inde i min krop. Min veninde Nini skrev at jeg skulle stå op og så kunne vi lave noget sammen. Efter overvejelse,  kravlede jeg ud af sengen og vi blev enige om at køre ud i verden. Elsker virkelig de der spontane dage. Jeg har taget et par billeder til Instagram i dag, så vi tager lige en lille gang billede spam.


Vi satte kursen mod jylland, men kunne ikke helt finde ud af hvilken by vi skulle tage til. 
Det endte med at blive Vejle, de har sku en hyggelig gå-gade.

Nini skulle lige prøve et par sko. 
Hun mener jeg altid tager tossede billeder af hende. 
Jeg mener det er hende der laver ansigter til kameraet.. Ha Ha.

Frokosten blev en grillet sandwich fra sunset, med fritter og cola. 
Jeg prøvede også at få hende afsat, men ingen i Vejle vil låne hende. 
Jeg synes hun er piv fræk. 

 Jeg kom hjem til en meget varm lejlighed.
Alle vinduer og døre måtte op og der var 20 grader på altan.
Det termometer har vidst sit eget liv.

Skulle jo egentlig ikke købe noget, men endte med at købe disse to sommerkjoler.
De er fra H&M og kostede 80 kr stk.

I Søstrene Grene faldt jeg over to mini påskelam. 
De kostede under 2 kr stk.

Aftensmaden blev indtaget herhjemme sammen med kæresten. 
Tortilla med grøntsager og oksekød. 

Da jeg vågnede i morges, så dagen sku lidt kedelig ud, men den har virkelig være super skøn. Det har været en skøn tur til vejle og jeg elsker bare de der spontane dage. Foråret har for alvor være her i dag og det er vidunderligt. Vejle har en super hyggelig gågade og jeg kunne sagtens finde på at tage en tur derover igen en anden dag. Min mobil siger at vi har gået 5,5 km så lidt bevægelse, har jeg da også fået. 

I morgen skal jeg være alene hjemme hele dagen. Søren skal med sine kollegaer ud og spise og bagefter skal de se Teater sport i Odense. Jeg har ingen ide om, hvad jeg skal lave i morgen, men lige nu satser jeg på en dag herhjemme og hvis jeg har overskud, så tror jeg sku jeg laver mig en karbonade. Det får jeg kun når jeg er alene hjemme :D

8 kommentarer:

 1. Super hyggelige fotos :-)

  Jeanette, jeg bor i nærheden af Vejle, så du kunne komme herover til en hyggetur på strøget sammen med mig engang - jeg ville ELSKE at hyggeshoppe sammen med dig <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.

   Kunne være rigtig hyggeligt. Jeg har dog vidst shoppet lidt for meget på det seneste så må nok hellere lige tage en lille pause.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Ser ud til at det har været en super hyggelig dag :-)

  Vejle har en rigtig hyggelig gågade... gik en gang på noget kursus i Vejle, og Bent gik på teknisk skole, så der brugte jeg mange timer i gågaden i Vejle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super hyggeligt tur og bestemt ikke sidste gang jeg skal til Vejle. :D

   Slet
 3. Dejligt med en spontan venindedag. Vejle er rigtig hyggelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super skønt, dog kommer der jo ikke super meget sol ned på sådan en gågade, så jeg fortrød lidt at vi ikke var taget ud i naturen. Men det var en super hyggeligt tur alligevel :D

   Slet
 4. Jeg har vist aldrig været i Vejle, men det ser super hyggeligt med en spontan dag i Vejle med veninden :)

  knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. De der spontane dage er bare guld værd, elsker det..
   Og vejle er helt bestemt et besøg værd, hvis du en dag skulle komme på de kanter :D

   Slet