google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Snuller-tur med mig selv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. marts 2015

Snuller-tur med mig selv.

Efter min aftale ved kiropraktoren, var mit hoved bare fyldt til randen og jeg havde anskaffet mig en fin hovedpine. Besluttede derfor at køre ud i verden. Jeg kørte først til Hasmark strand og wow vejret var simpelthen så lækkert. Masser af blå himmel, sol og frisk hav-luft.

Hasmark strand var åbenbart ikke helt nok, så det endte faktisk med at jeg kørte hele Nordfyn rundt på et par timer. Jeg fik set både, skov, strand, by, marker, glavendrupstenen, havn osv. Det var faktisk en rigtig hyggelig snuller-tur med mig selv. Det har givet mig noget ro og jeg har fået styr på et par tanker, tror jeg. Det er utrolig hvordan ens hjerne, bare kan arbejde lidt for sig selv. Jeg er mest van til at tankerne fylder og jeg ikke selv kan stoppe det. I dag var det mere som om mine tanker arbejde ubevidst i baggrunden, imens jeg bare kørte rundt, hørte radio, kiggede på naturen og nød det.

Jeg var også en tur forbi Bogense Havn og der var rigtig gang i både sol og vind. Jeg gik helt ud til deres fyr-tårn og blev virkelig blæst helt igennem. Det var super skønt og har generelt været en ret god tur og dag. Jeg fik også spillet en del ingress på min tur og er nu steget til Level 8.

Aftenen er gået med afslapning og det tror jeg også bare jeg skal i morgen. Det er et par dage siden, jeg bare har været herhjemme og lavet ikk noget. Så i morgen bliver nok en dag på sofaen. Håber det kan hjælpe ryggen med de sidste smerter. Jeg kan mærke at ryggen er i bedring, men tror den trænger til noget ro.

Håber at i nyder ugen og den sol vi får i disse dage.

6 kommentarer:

 1. Nu må jeg vist hellere komme i gang med at få kommenteret på nogle blogge :)

  Det har altså også været rigtig godt vejr de her dage... har virkelig ønsket vi havde haft en bil, så var vi også kørt ud i det danske land :)

  Håber det snart bliver bedre med ryggen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt med kommentarer fra dig igen. <3

   Jeg ville bare ønske at jeg havde en have i disse dage.. Måske vi kan bytte lidt.. ha ha

   Ryggen har det lidt bedre i dag, så der er fremgang og det er skønt.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg glæder mig virkelig også til vi rigtig kan komme ud i haven... det er begrænset, hvad vi får brugt den lige pt, men vi er da godt i gang med at gøre den forårsklar :)

   Slet
  3. Det kan jeg godt forstå.. Der er ikke noget bedre end at nye en have i foråret. :D

   Slet
 2. Der er virkelig ikke noget så godt for sjælefreden, som at komme ud i naturen - og lade tankerne køre. Man får styr på nogle ting.
  Der er så skønt på Nordfyn. Var for nogle år siden på et par campingdage ved Bogense. Det var herligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at køre mig en god tur sådan en lækker forårs dag og bare skråle med på musikken og få styr på tankerne..

   Nordfyn er super skøn.. Min Mor og hendes mand er også tit på camping i Bogense. :D

   Slet