google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hokus pokus eller åbenbaring.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. marts 2015

Hokus pokus eller åbenbaring.


I formiddags var jeg forbi kiropraktoren. Han har nu fået analyseret den neurologisk balance og øjen undersøgelse, jeg fik taget i torsdag. Det er virkelig indviklet at forklare, men den viser hvor svært jeg har ved at fokusere med mine øje. Mine øjne vil hurtig kigge væk og bliver trætte efter kun få sekunder. De viser også at mine hjernehalvdele, ikke arbejder ordenligt sammen. For mig virker det hele stadig lidt besynderligt og sådan lidt hokus pokus agtigt, det sjove er dog at jeg faktisk kan mærke det. Jeg skal derfor træne mine øjne og sætte lidt gang i min højre hjerne halvdel. Jeg skal feks lave ottetaller med min venstre arm nogle gange om dagen. Ud over det har jeg også fået et program på min computer, hvor jeg skal fokusere på en grøn plet, som bevæger sig. Den er indstillet helt bestemt, efter hvad min test viste. Det program skal jeg træne med 2 gange om dagen.

Det lyder helt tosset at det på sigt, skal fjerne nogle af de fysiske skavanker, jeg har fået af at være syg i så mange år. Han mener feks at det kan hjælpe mit håndled, min ryg, mine ben, mit hoved osv.. Det skal skabe noget indre balance og stabilitet. Nu er jeg jo typen som er frisk på det meste, hvis bare det kan hjælpe mig. Samtidig tænker jeg lidt: Jeg skal se/mærke det, før jeg tror på det. Indtil videre har det været en åbenbaring, for jeg er sikker på at han har ret i at jeg har fået utrolig mange fysiske skavanker pga de mange psykiske ting.

Desværre er det jo ikke billigt med sådan en kiropraktor. Jeg har fået en førstegangs undersøgelse, den neurologiske undersøge og i dag en almindelig konsultation og prisen for de 3 gange er ca 1500 kr. Jeg synes det er dyrt, men hvordan kan jeg på forhånd vide, om det er pengene værd. Kan mærke at jeg er nød til at prøve det her, heldigvis er de dyreste undersøgelser overstået.

Nu skal jeg bare lave mine øvelser i 1½ uges tid og så skal jeg over til ham igen. Jeg håber meget at jeg der, kan mærke bare en lille forskel.

9 kommentarer:

 1. Jeg håber da inderligt, at det virker <3
  For mig lyder det alt for hokus pokus agtigt. Jeg er helt med på alternative behandlinger, men det der lyder ALT for alternativt til mig :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det faktisk meget på samme måde. Jeg har dog mærket på egen krop at han har ret i at jeg feks ikke kan holde fokus med mine øjne og hvor meget det påvirker kroppen.. Og det var helt sikkert det som var en åbenbaring for mig. Og hvis det er rigtig at han kan hjælpe mig med det, så er det et mirakel. Jeg har altid været klar over at jeg havde de her forstyrrelser med mine øjne, men jeg har altid troede at det handlede om stress, kontrol, uro osv.. Nu hvor jeg har fået det lidt bedre psykisk, mærker jeg alle de fysiske ting meget mere og det viser virkelig hvor sensitiv jeg er på alle sanser.

   Jeg er stadig meget skeptisk, men jeg prøver trøste mig selv med at han både er kiropraktor og neurolog og må vide hvad han snakker om. Jeg har prøver at læse lidt på nettet og det virker som om det kan lade sige gøre. Men jeg er jo typen der vil mærke det før jeg tror på det.

   Knus <3

   Slet
 2. Håber virkelig det kan hjælpe dig søde...

  Jeg er også spændt på, om min læge ender med at sende mig til enten fysioterapeut eller kiropraktor for at rette op på det alt det bøvl, som faldet påførte mig... men nu må vi se..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super spændende og jeg krydser så meget fingre for at jeg kan få det bedre.

   Jeg synes det er så unfair at du skal vente såå lang tid på at få noget hjælp og evt behandling, det er totalt uacceptabelt. Håber det går hurtig når først du kommer til den undersøgelse.

   Knus <3

   Slet
  2. Skal til lægen på tirsdag, da min højre hånd og højre ben driller helt vildt meget... har ikke ret meget følelse i hånden og den sover næsten hele tiden. Jeg kan ikke løfte ret meget med den og taber ting jeg løfter.

   Benet skiftevis spænder og sover, så jeg ikke får ret meget søvn om natten. Så lægen vil gerne lige kigge på det..

   Slet
 3. Jeg håber så meget at det vil hjælpe dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg godt nok også.. Hvis det kan hjælpe mig ville jeg generelt få det bedre med min krop.

   Slet
 4. Det er ingen tvivl om, at det psykiske afspejler sig i kroppen. Når det er sagt, synes jeg også, det lyder lidt hokus pokus agtigt. Jeg håber meget, at det hjælper dig - det ER bestemt ingen billig fornøjelse at få kiropraktorhjælp.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så spændt på om det kommer til at gøre noget ved mig.. Hvis det gør, så er der ingen tvivl om at jeg ville få det bedre.. Jeg krydser fingre. :D

   Slet