google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Chili og Tomater sat til spiring.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. marts 2015

Chili og Tomater sat til spiring.


I søndags fik jeg bestilt mine aller første chili frø og de ankom så onsdag. Torsdag tog jeg mig sammen og fik dem plantet i lidt jord, i nogle plastikkrus. Fik samtidig også plantet nogle af de tomat frø, jeg havde fra vores tomat-planter sidste år. Så nu står det hele klar i vinduet og jeg kan slet ikke vente på at de spire og jeg skal se dem komme op af jorden.

Jeg elsker bare at se ting gro, men det er jo lidt begrænse hvad man kan, på en lille altan. Jeg fik dog samtidig også ordnet altan kasserne og hængt dem op på plads. De har stået under min bænk hele vinteren. I år springer jeg forårs blomsterne over, men glæder mig til det bliver varmere og jeg kan komme igen med sommerblomsterne. Fik også fejet altanen for gamle blade, så nu er den klar til at blive skurret, når jeg gider.

Jeg ville virkelig ønske jeg havde en have, men jeg må vente lidt endnu. Vi står på venteliste i en boligforening og det trækker vidst ud. Er faktisk lidt skuffet, jeg ved de har givet nogen af de huse til flygtninge. De skal selvfølgelig også ha en sted at bo og jeg kan sagtens unde dem det, men det er lidt træls, når man har stået på venteliste i 1½ år.

6 kommentarer:

 1. Jeg håber for dig og Søren, at I snart får en bolig - med have!
  Jeg ved det er svært - min datter læser i Odense - og har stadig ingen bolig fået - hun må stadig pendle - 2 timer HVER vej HVER dag- det er surt!
  Vi håber sådan for hende, at hun får noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bor i Otterup og ville sagtens kunne få en lejlighed, men det har vi. :D
   Vil bare så gerne ha noget med have til, kan næsten ikke vente mere..

   Håber snart din datter finder noget.

   Knus <3

   Slet
  2. Det håber hun også. Ellers skulle I gøre som nogle af vores venner. De har lejlighed i Århus - hvor de bor om vinteren. Om sommeren bor de i deres kolonihavehus, hvor de så dyrker grøntsager og liggestole :-)))))

   Slet
  3. Har faktisk overvejet med en kolonihave, men der er ikke rigtig nogen her i Otterup.. Eller dem der er er helt uden strøm osv.. Ellers skal vi til Odense og det er alligevel mange kilometer jeg ville komme til at køre med bilen frem og tilbage.

   Jeg tror det passer mig bedre at det er lejet hus med have, så jeg kan gå ud og ind som det passer mit humør og mine kræfter. :D

   Må bare være lidt tålmodig endnu

   Knus <3

   Slet
 2. Det er altså også frustrerende bare at stå på en venteliste og vente og vente, når man så samtidig kan se at nogle af de boliger man er skrevet op til, bliver givet til flygtninge... som de selv siger, ja så skal de have et sted at bo, men i en del større byer står der mange lejligheder tomme, som ingen gider have - så kunne de da give dem til flygtningene i stedet... jeg er ikke på nogen måde racist, men mener heller ikke at man skal sætte os danskere bagerst i køen hele tiden - vi betaler jo trods alt både oprettelsesgebyr samt for at bevare vores plads på ventelisterne...

  Da vi skulle flytte ovre fra lejligheden, var vi henne og se på en anden lejlighed her i byen, og vi havde sagt ja og sendt alle oplysninger til udlejer... vi hørte bare aldrig mere, så vi tog selv fat i dem, og der var lejligheden sørme lejet ud til nogle flygtninge, som stod uden tag over hovedet.. øh ja, det gjorde vi sådan set næsten også..

  Men håber for jer, at det går hurtigt snart... Så du kan få din have at pusle om :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så træt af ventetiden, men der er ikke så meget at gøre ved det, jeg må prøve at være tålmodig i mellem tiden :D

   Slet