google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Urban Purble - Yndlings lak.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. marts 2015

Urban Purble - Yndlings lak.


Lysten til neglelak har jeg hele tiden, men i år har jeg bare ikke rigtig haft overskud til det. Det er kun anden gang i år, jeg har neglelak på og vælger hurtig den lette løsning. Jeg brugte længe på at udvælge en lak i går aftes, men det blev alligevel min yndlings der vandt og så med en mat lak hen over. Jeg elsker virkelig den der Urban Purple fra Rimmel. Kan slet ikke få nok af den. Farven snyder en smule på billederne.

Lige pt sker der såå mange ting i mit liv, men inden for de næste 4 måneder, skulle der gerne være mere styr på det hele og så kommer der vel en masse overskud igen. Savner virkelig at lave negle designs, men jeg har virkelig ikke roen til det lige nu.

6 kommentarer:

 1. Sikke en fin farve, den passer jo til designet på bloggen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha ja, det passer ret fint til bloggen.. Elsker den farve. :P

   Slet
 2. Uhh den ser lækker ud den farve - den må vist tjekkes lidt ud ;-)
  Med ønsket om en dejlig søndag
  Lindheart <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er totalt lækker og bestemt værd at tjekke ud.. Elsker den..
   Om den stadig kan købes er jeg ikke helt sikker på, mener den er fra sidste år..

   Knus <3

   Slet
 3. Neglelak ødelægger desværre min negle, som er superbløde og tørrer helt vildt ud. Jeg kæmper for at få negle, der er længere end 1 mm. Det er svært.
  Men det ser brandgodt ud med neglelak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har perioder hvor mine også går totalt i stykker men så får de noget raunsborg håndcreme og lidt negle olie og så bliver de hurtig gode igen. Det kræver desværre tid at passe sine negle og gøre dem rigtig stærke.

   Knus <3

   Slet