google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hyggelig Pinse Weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. maj 2015

Hyggelig Pinse Weekend.

I går var vi til sommerfest i skåstrup med Rasmus Nøhr. Vi var sammen med svigerfamilien og det var som altid super hyggeligt.

Vi tog derud om eftermiddagen og havde tæpper og madpakke med. Det var lidt koldt, men når man er i godt selskab, så glemmer man det lidt.

Rasmus Nøhr er fantastisk og hvor er det skønt at et menneske kan udstråle så meget glæde og få alle til at nyde en smuk, men kølig pinse aften.

Klokken halv ni pakkede Søren og jeg sammen. Vi var kolde og jeg ville gerne nå hjem til melodi grand prix. Jeg nåede lige et varmt lyn bad og så ellers bare ind på sofaen foran tvet. Jeg er kæmpe grand prix fan og det er virkelig en fast tradition for mig at følge med. Jeg må indrømme at Rusland i år, var min favorit, også selv om jeg aldrig, kunne få mig selv til at stemme på dem. Sverige vandt lige for næsen af Rusland og det er faktisk også med en ret god sang. Elsker det show som Sverige havde sammensat og jeg tror faktisk det var derfor, de vandt i år. Jeg er på mange måder lettet over at Rusland ikke vandt, det kunne helt sikkert ha skabt en masser drama.

              

Ialt har det faktisk været en skøn Pinse weekend, men i dag er jeg totalt slap. Jeg trænger virkelig til at få slappet helt af, så vi har bare gemt os lidt i lejligheden. Tænker at jeg lige skal ha en dans med støvsugeren, men det er nok også det vildeste, der skal ske her i dag. Vi har rester, som vi skal ha til aften og så tror jeg bare vi skal stene, noget mere tv og computer.

Kan godt mærke det hele begynder at stramme an nu. Der er kun to dage til jeg skal ha min pensionssag genforhandlet og prøver bare at lade være med at tænke for meget på det. Så nu handler det bare om at komme igennem de sidste to dage og så må jeg tage det som det kommer.

Håber i alle sammen har en skøn weekenden og Pinse. <3
             

2 kommentarer:

 1. Jeg så ikke Melodi Grand Prix, men godt at det var en god sang, der vandt. Det er det ikke altid :-)
  Håber du klarer de sidste to dages ventetid. Pøjpøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes den er okay, måske ikke så grandprix agtig, men forstår godt at den vandt.
   Lige nu er jeg igang med den sidste times ventetid og synes sku det er pisse svært og efter mit møde på kommunen kommer der nok lidt mere ventetid inden jeg får svaret.. Denne dag skal bare overståes..

   Knus <3

   Slet