google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ingress Event - Bornholmsk Sol.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. maj 2015

Ingress Event - Bornholmsk Sol.

Så friske var vi kl 04.40 i morges. Ja det burde jo forbydes at være vågen på det tidspunkt, men vi blev lokket.

Som flere ved, spiller Søren og jeg Ingress og i nat, har der været et kæmpe event i Europa. Så mange portaler som muligt, skulle linkes direkte til samme sted på Bornholm og derved danne en stor grøn sol.

Vi stod op ved halv 4 tiden, hoppede i tøjet, smurte en madpakke og kørte afsted. Vi skulle passe hele Nordfyn og det gik ret let. Bagefter ventede vi på at de fik ryddet lidt op på Sjælland, så der var fri bane og så skulle der ellers linkes. Søren og jeg fik brugt de 42 nøgler vi havde fået og samtidig nåede vi da at nye en lækker solopgang og det smukke vejr.

Der var ca 40 personer her fra Danmark som deltog og jeg må indrømme at selv om det er tosset at stå op midt om natten, så var det da også ret sjovt at prøve. Der blev ialt lavet 3116 links direkte til Bornholm og det skulle åbenbart været en ny rekord..

Vi var hjemme ved 8 tiden igen, tror jeg og så var det ellers bare tilbage i seng. Det blev til en god Morfar på 3½ time, så nu er jeg næsten frisk igen. Jeg synes stadig selv det er ret tosset at vi har været afsted i nat, men det var faktisk også ret sjovt. Om jeg ville gøre det igen, ved jeg ikke, det må tiden vise.


4 kommentarer:

 1. Jeg synes altså, det lyder sjovt med de spil :-) Og hyggeligt. Jeg har dog aldrig haft overskuddet til at sætte mig ind i det. Hentede Turf, efter du skrev om det her - men jeg blev forvirret og kom aldrig igang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det faktisk over og det hjælper mig med at komme ud.. Jeg er ikke så god til bare at gå en tur for bare at gå. Der skal helst være en mening med det. Turf er mere individuelt og går langsommere, Ingress har mange flere muligheder og den sociale del er en ret stor del af spillet. Man vælger dog altid selv hvor meget man ønsker at være med osv..

   Jeg kan pt bedst li Ingress, men det tog mig næsten også 1½ uge at lære spillet rigtig at kende.

   Hvis du en kaster dig ud i et at dem og har brug for råd eller hjælp skal du bare sige til.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Sjovt billede I fik ud af det - altså af Ingress ;-)
  Om det er skørt eller ej er underordnet, så længe I fik noget ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt at være med til at lave en fin grøn sol :D
   Det var rigtig hyggeligt at være med, men jeg burde nok ha ladet være, det har kostet kræfter.. :D

   Knus <3

   Slet