google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg blev lige inviteret i Zoo.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. maj 2015

Jeg blev lige inviteret i Zoo.

Da jeg kom ud fra min samtale på psyk, lå der en sms fra Søren. Han ville gerne invitere mig en tur i Odense Zoo. Han har altid tidlig fri om Mandagen, så det var jo helt oplagt at udnytte situationen og det gode vejr. Odense Zoo fylder 85 år, så det koster kun 85 kr at komme ind i denne uge.

Vi mødtes i Odense og så tog vi ud i Zoo. Som nogen måske husker, så var vi derude om aftenen til Earth Hour, men der kunne man jo ikke se særlig meget. I dag fik vi dog kigget på alle dyr og det var rigtig hyggeligt, vi brugte 1½ time på at kigge dyr og fik da også spillet en lille smule Ingress. Jeg kunne sagtens ha brugt mange flere timer derude, men jeg havde ikke fået frokost, varmen gik mit til hovedet og jeg var træt. Det var virkelig en hyggelig tur og jeg er sikker på vi snart må afsted igen.

Selv om jeg havde lidt svært ved at holde fokus, så fik jeg denne gang taget et par billeder. De er ikke alle sammen lige gode, de er ikke redigeret og jeg har kun taget dem med min mobil. Jeg tænker dog alligevel at jeg lige kan vise jer et par stykker. Jeg er dog lidt ked af at vi ikke fik set nogen tiger unger. Jeg ved de gemmer dem et sted, men vi må åbenbart ikke se dem endnu. Øv.  
  
 

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt med en spontan tur til zoo :) Nu får jeg helt lyst til at besøg den i københavn. Jeg synes at det er nogle gode billeder du har fået taget, så det er dejligt at du viser dem frem på bloggen :)

  Håber at du får en god dag.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad faktisk godt prøve i KBH Zoo, det har jeg ikke været i noget der ligner 15-20 år :D
   Dejligt at du kunne li billederne. :D

   Håber også du får en god dag.
   Knus <3

   Slet
 2. Lyder til at være en rigtig hyggelig tur.. Bent og mig snakkede om sidste år, da vi en periode jævnligt var i Odense, at vi skal over til Odense Zoo på et tidspunkt, nu blev det jo bare ikke rigtig til noget sidste år :) men kan jo være det kommer i år :)

  Synes nu det er nogle fine billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super hyggeligt, så det synes jeg da i skal overveje igen.. :D

   Tak, synes også billederne er blev okay taget alt i betragtning..
   Jeg er snot rund forvirret for tiden :D

   Knus <3

   Slet
 3. Dejlige billeder. Det er så hyggelit at være i zoo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk super hyggeligt, ved ikke hvorfor jeg ikke har været afsted i så mange år.

   Knus <3

   Slet