google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kun 2 samtaler tilbage nu.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. maj 2015

Kun 2 samtaler tilbage nu.

Da jeg stod op i dag, kunne jeg næsten ikke få luft, jeg prøvede få styr på angsten og min tanker, men det hele er bare en stor gang biksemad i dag.

Jeg tog et lyn bad, fik ordnet et par opkald og så kørte jeg til Middelfart. Jeg havde en samtale på psyk og det var virkelig en stor befrielse for mig. Jeg fik lettet på ventilerne, vent tankerne på hovedet og fandt lidt mere ro igen.

Jeg har nu kun 2 samtaler tilbage på psyk. Lige nu kan jeg slet ikke forstille mig at leve uden den livline, men jeg tror nu nok det skal gå. Jeg er gennemgået en udvikling så stor at jeg faktisk slet ikke kan kende mig selv. Folk frygter tit psykisk sygdom og psykiatrisk afdeling, men når jeg kigger tilbage, så har de været mine helte. Jeg er ret sikker på at jeg ikke havde været her, hvis det ikke var for dem. Og ikke nok med at de har hjulpet mig, til at hjælpe mig selv, så har de vist mig at livet faktisk også kan være dejligt.

Lige så meget som jeg frygter at skulle undvære dem, lige så meget glæder jeg mig også til at prøve det. Jeg har haft kontakt med dem i ca 7-8 år nu, det er helt utroligt, når jeg tænker over det. Min kontakt på psyk har været der i 26 år, fortalte hun mig lige i dag. Det bliver 100% lige så svært for hende at stoppe, som det gør for mig, hvis ikke mere.

2 kommentarer:

 1. Lyder da som et fantastisk fremskridt at du kun har to samtaler tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkelig også sket meget..
   Jeg stopper fordi min kontakt skal på efterløn og jeg ville ikke får noget ud af at starte ved en nu. Så vi blev enige om at stoppe samtidig.. Jeg håber det bliver godt, men lige nu er det lidt svært. :d

   Knus <3

   Slet