google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Udnyt dog opmærksomheden og genbrug mere.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. maj 2015

Udnyt dog opmærksomheden og genbrug mere.


Sidder her og ser "smid tøjet" på Tv2 og jeg har nu i flere dage undre mig. Til at starte med vil jeg gerne fortælle stolt at jeg ikke i denne uge har "smid tøjet". Jeg er ellers typen den gerne støtter en god sag, så hvorfor ikke. Jeg har for få uger siden været alt mit tøj igennem og fik virkelig smidt alt ud, jeg ikke bruger. For mig er genbrug efterhånden en ret naturlig ting og jeg undre mig lidt over at vi er nød til at lave et tv show, for at få folk op af sofaerne.

Jeg synes Røde Kors skal udnytte, at de åbenbart har succes med at få folk igang, så jeg skrev til dem på Twitter: Hvad er det næste i skal genbruge. Deres kommentar var: Vi bliver nok aldrig færdig med at genbruge tøj. Jeg svarede pænt: Det har åbenbart fået folk op af sofaen, så tænke at i åbenbart er gode til at lære folk at genbruge. Han kunne kun give mig ret og det ville de da lige tænke over. Det er da med at udnytte situationen.

3 kommentarer:

 1. For mig er det også helt naturligt at genbruge. Faktisk er noget af det der sænker min oprydning (og rydden ud) netop, hvis jeg ikke kan finde ud af hvor noget kan genbruges ... Ellet når jeg kommer i tvivl om hvorvidt noget overhovedet KAN genbruges... Som tøj/ting der er slidt, men som jeg stadig er glad for selvom jeg ikke selv har brugt det længe, og det bare ikke passer mig mere ^^"

  Men ja, så kunne vi da snart lave et show om alting ...

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt chokket over hvor mange der har "smidt tøjet" det virker lidt som om det ikke er en naturlig ting for mange af de mennesker.. Eller måske er det bare det indtryk showet gir..

   Knus <3

   Slet
 2. Vi har nu altid sendt vores kasserede tøj til genbrug. Altid! Det er da helt naturligt. Hvad skulle vi ellers gøre med det. Smider folk det ellers bare i skraldespanden?

  SvarSlet