google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Der sker intet her, eller måske lidt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. august 2015

Der sker intet her, eller måske lidt.


Her sker der ikke en skid for at være ærlig. Jeg har spændt mig selv fast på sofaen, både i går og i dag. Trænger så meget til at komme helt ned i gear og få slappet godt af. Så jeg går bare her hjemme og hygge mig. Der har været så meget hen over sommeren, men nu er der tid til ro igen. Jeg har leget lidt  med mit køleskabspoesi. Synes det er skide sjovt og overvejer allerede, om jeg skal ha den anden pakke af det. Jeg har den version der hedder kærlighed, men der er også en mere almindelig. Får også arbejdet med nogle ting til vores Bloggertræf. Glæder mig mere og mere. :D

I dag har min lækre nevø fødselsdag, han bliver to år. Det er utrolig som tiden bare flyver afsted og han bliver kun dejligere, for hver gang jeg ser ham. Jeg har sendt ham en lille fødselsdag video, som han kan se når han kommer hjem fra vuggestuen. Vi skal til hans fødselsdag i weekenden og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har købt hans gaver for flere dage siden og nu skal jeg bare lige ha dem pakket ind.

Senere i dag får jeg måske nyt (brugt) komfur. Det komfur jeg har er boligforeningens, det er over 11 år gammelt og jeg har haft store problemer med det. De vil desværre ikke selv gi mig et andet, så da min mor tilbød at jeg kan få det, som står i deres gamle hus, sagde jeg ja. Det er vidst kun 1 år gammel, er keramisk og har varmeluft. Så nu skal jeg lige ha det gamle tørret lidt af og så skal der gøres godt rent omme bagved. Er lidt spændt på om det lykkedes os at få det ind og sat rigtig til. :D

Rigtig dejlig dag til jer der kigger med.. <3

6 kommentarer:

 1. Det er så provokerende når en boligforening ikke vil udskifte de ting, der er problemer med... vi havde samme problem med vores tidligere udlejer.. og da vi så endelig fik dem til at udskifte komfuret, ville de i begyndelsen ikke tilslutte det (der skulle skiftes stik) og de ville satme ikke fjerne det gamle fra lejligheden - det måtte vi selv sørge for. Men vi fik vores vilje :)

  Håber du får mere gavn af det "nye" :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ulideligt, men kommunen siger at så længe det kan varme så kan de ikke gøre noget. Så er det lige meget med at det varmer skævt eller selv skruer op og ned.. De ville faktisk heller ikke hjælpe med at sætte det nye ind, så det har min Mors mand hjulpet med. Og de mener det gamle komfur skal ned i mit kælderrum.. Men der er ikke plads så de er heldigvis gået med til selv at køre det ned i et depot rum.

   Nu er det nye sat ind og jeg har gjort det lidt rent.. Glæder mig til at tage det i brug. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Det bliver da skønt at få et velfungerende komfur, men ikke i orden, at boligforeningen ikke vil gøre noget ved det gamle, når der er problemer med det.
  Dejligt at have udsigt til at skulle til en to-års fødselsdag. Det er en herlig alder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så træt af den her boligforening.. det er fusk og humbug..
   Har jo også en sag kørende pga det, men de kan ikke gøre noget med komfuret.
   Når bare et komfur kan varme, så er det lige meget med hvordan det ellers virker.

   Nå men nu er det nye kommet ind og glæder mig til at få det i brug..

   Og ja.. Det bliver vidunderligt at komme til 2 års fødselsdag.. Kan slet ikke vente. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Rigtig god dag til dig også - eller aften er måske bedre at sige nu :-)

  Knus <3

  SvarSlet